Miért sír olyan keservesen amikor büfizik?
3 hónapos babámmal szinte a kezdetektől amikor szopi után büfiztetem akkor sír és küszködik, veregeti a vállamat, majd ugye pár mp után megérkezik a büfi és akkor még jobban felsír,majd megnyugszik és elalszik.
1 hónapja, kap 3-4 étkezésnél kap tápszert, mert akárhogy szaporítom a tejem sajnos több nem jön.
Nem a tejszaporítás érdekel, hanem hogy miért sír olyan keservesen minden büfiztetésnél?(tehát független hogy tápit vagy anyatejet kap, mert ahogy nagyobb mennyiséget evett 1 hetes korától ezt csinálja,csak egyre nyugtalanabb.Védőnő szerint semmi gond ezzel.
Ilyen nálunk is volt ennyi idősen. Aztán elmúlt.
Keservesen üvöltött, mert annyira nyomta a hasát a levegő, de amint kijött, elhallgatott.
ÉN addig veregettem a kis hátát, amíg ki nem jött, de egy percen belül mindig kijött, jó hatalmas mély hangú büfögés. MÉg egy felnőtt sem tudta volna űberelni! :) Kb. 4 és fél hós korára elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!