Mért ébred 5 hónapos fiam napközbe keservesen sírva?
Figyelt kérdés
a reggeli ébredésnél nincs probléma, viszont amikor napközbe kel fel akkor általában keservesen sír amikor felkel. Ezt kb 2 hete csinálja, szerintetek mitől lehet?2011. nov. 18. 09:25
1/5 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 29-én lesz 5 hónapos, és nála is ugyanezt figyeltem meg. Persze nem mindig, mert sokszor "halkan", mosolygósan ébred, de mostanában többször felsírt.
Sőt, éjszaka is van, hogy felsír. Odamegyek hozzá, megsimizem, mondom, hogy "itt vagyok drágám, pihikélj nyugodtan", odaadom neki a cumit és alszik is tovább. Ez minden éjszaka.
Lehet hogy a fogzás?? Vagy csak most fogja fel a napközbeni ingereket már egyre jobban és azt dolgozza fel?? SOkmindenre gondoltam már. Mi végülis állandóan jövünk-megyünk, látogatóink mindennap vannak. (anyuék, vagy anyósék, testvéreim, rokonok, barátok, barátnők, vki mindig jön :))
2/5 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, azt nem tudom már hány hónaposan, de néha még most is előfordul (8 hónapos). Én nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Valószínű rosszat álmodott, vagy a napközbeni inger végett. Ha hamar megnyugszik semmi probléma szerintem.
3/5 anonim válasza:
nálunk akkor ébredt így,mikor keveset aludt.mióta 2-3 órát alszik,azóta mosolyogva kel.
4/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez kb 2-3 hete. Most 4 hós, szinte minden napközbeni alvásából így ébred. Én utánajérdezgettem, olvastam, de ezerféle magyarázatot találtam. Igen, az is lehet, hogy az ingereket dolgozza így fel, de lehet valami fájdalom miatt (pl. fogzáskor), vagy neurológiai fejlődés, vagy mozgásfejlődés, vagy elkezdett álmodni és nem tudja megkülönböztetni a valóságtól, és megijed. Mindenesetre nekem eddig semmilyen hatásos trükk nem vált be, ha ott vagyok mellette és azonnal felveszem, akkor is sír pár oercet vigasztalhatatlanul :( azt mondják, majd kinövik. Mindenesetre ahogy elnéztem, elég gyakori eset.
5/5 anonim válasza:
A 14 hónapos fiam is gyakran ébred még sírva. Egyszer olvastam erről, azt hiszem az idegrendszer fejlettségétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!