SOS! Nagy baj van?! SOS! Mindent kihány!
Lehet, hogy a foga miatt van. Az én kisfiam is hányt, de nem folyamatosan, szóval csak egyszer napközben. Azt mondta a dokink, hogy nincs semmi gond, a foga miatt van. És tényleg úgy volt, mert 2 nap múlva meg áttörte az ínét.
A vizet is kihányja? Ha igen, én nem várnék holnapig.
Hasa nem megy, láza nincs, jó a kedve. Teát kortyonként iszik, az nem jön vissza, víz sem, sőt, a gyümi sem amit megeszik. Csak az anyatej. :(
Foga miatt is lehet? Mert lehet, hogy az a ludas, pár napja nagyon nyűgi, keveset alszik, egész nap rág, nyálzik, minden a szájában van.
Ja, tiszta aceton szagú a szája, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit. :)
3. válaszoló vagyok.
Nálunk 1,5 hete volt hasonló a foga miatt. Nálunk is kihányta a tápszert, aztán meg még hasmenése is volt. Orvossal konzultáltam, és ő mondta, hogy a foga okozza ezt. A kedve jó volt, semmi más nem volt, ami esetleg betegségre utalt volna. Ahogy kijött a foga (2), mint akit kettébe vágtak. Nekünk azt mondta a gyerekdokink, hogy naponta 1 normaflore, és alma keksszel, banánpüré, főtt sárgarépa legyel a menüje. Amennyit csak meg tud belőle enni. Így is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!