Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Nagy baj van?! SOS!...

SOS! Nagy baj van?! SOS! Mindent kihány!

Figyelt kérdés
7 hónapos fiam szilárd kaját nem akar enni, csak nagyon keveset kb 100 grammot, viszont az anyatejet meg mind visszahányja. Mitől lehet tapasztalatok? Holnap elviszem orvoshoz, csak hát addig kéne valami, hogy mit csináljak vele?
2012. jan. 15. 19:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Eddig egyáltalán nem volt bukós.
2012. jan. 15. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nálatok ügyelet? Ha hány, kiszáradhat. Ebben a szépséges időben akarod hurcibálni a kicsit beteg gyerekek közé? Láz?
2012. jan. 15. 19:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki daedalonetta kúpot! Gondolom szegényke elkapta ezt a hányós vírust :( Próbáld meg itatni azért apránként.
2012. jan. 15. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a foga miatt van. Az én kisfiam is hányt, de nem folyamatosan, szóval csak egyszer napközben. Azt mondta a dokink, hogy nincs semmi gond, a foga miatt van. És tényleg úgy volt, mert 2 nap múlva meg áttörte az ínét.

A vizet is kihányja? Ha igen, én nem várnék holnapig.

2012. jan. 15. 19:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk még nem volt ilyen, ne is legyen, de ügyelet!! Állítólag hányás-hasmenés vírus járvány van.Szerintem ne várj holnapig, hosszú még az éjszaka, és könnyen kiszáradhat.
2012. jan. 15. 19:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
kiskanalanként adjál neki hideg folyadékot. Ha sokat hány, akkor ügyelet. Adnak neki hányás elleni injekciót+írnak fel Daedalonetta kúpot. Ne erőltesd az evést, csak igyon.
2012. jan. 15. 19:43
 7/17 A kérdező kommentje:

Hasa nem megy, láza nincs, jó a kedve. Teát kortyonként iszik, az nem jön vissza, víz sem, sőt, a gyümi sem amit megeszik. Csak az anyatej. :(

Foga miatt is lehet? Mert lehet, hogy az a ludas, pár napja nagyon nyűgi, keveset alszik, egész nap rág, nyálzik, minden a szájában van.

Ja, tiszta aceton szagú a szája, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit. :)

2012. jan. 15. 19:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
mi is így voltunk és 3 napos kórház lett a vége mert nagyon hamar kitdnak ám száradni,szóval ha lehet akkor pici folyadékkal bármi amit elfogad itasd mert bekerültök ti is,mi azóta tanultunk és van itthon hányás elleni kúp ami ilyenkor nagyon nagy segítség lehet...
2012. jan. 15. 20:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok.

Nálunk 1,5 hete volt hasonló a foga miatt. Nálunk is kihányta a tápszert, aztán meg még hasmenése is volt. Orvossal konzultáltam, és ő mondta, hogy a foga okozza ezt. A kedve jó volt, semmi más nem volt, ami esetleg betegségre utalt volna. Ahogy kijött a foga (2), mint akit kettébe vágtak. Nekünk azt mondta a gyerekdokink, hogy naponta 1 normaflore, és alma keksszel, banánpüré, főtt sárgarépa legyel a menüje. Amennyit csak meg tud belőle enni. Így is volt.

2012. jan. 15. 20:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az aceton szagú lehelet a kiszáradás jele. Szerintem ügyelet!
2012. jan. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!