Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes kismami...

12 hetes terhes kismami semmit nem tud enni-inni, mindent kihány, meddig tart ez, van megoldás?

Figyelt kérdés

Múlt csütörtöktől van nagyon rosszul a barátnőm, nincs nete, gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki valami ötletet, vagy ezzel kapcsolatban van tapasztalata. Teljesen ki van borulva, nagyon várja a babát (második, de első terhessége teljesen problémamentes volt). A gyomra is be van már gyulladva és nagyon gyenge szegény.

Mit tehet? Eddig semmi baja nem volt, fél, hogy végig ilyen lesz, de azt nem élné túl, azt mondta. Pirítóst ropogtat, de az is egy idő után kijön belőle :( B6ot szed.

köszönjük

2009. márc. 30. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nagyon sajnálom abarátnőd, én is pont így voltam.

Majdnem 20 hetes voltam, mire normálisan tudtam enni...

Nekem annyit mondott az orvos, hogy sokszor egyek, apránként, de így is kijött... gyógymód és praktika nincs, legalábbis az én tapasztalataim szerint. Túlélésre kell játszani... :((

A folyadékpótlásr aazért figyelni kell, ha nagyon legyengül, menjen el a körzetihez, nehogy kiszáradjon!!

2009. márc. 30. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sok mindent kipróbáltam, de nekem,a hideg pohár tej segített reggel felkelés után. Aztán gyors bevettem a vitaminokat(elevit, folsav) és valami minimális reggelit. Már semmi bajom, néha szédülök, de már hányingerem sincs!

16 hetes kismama

2009. márc. 30. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Menjen orvoshoz!!!!!!!!!!!!

El fog múlni, de addig is pár napos infúzió segít.

Mindenképpen küldd orvoshoz.

2009. márc. 30. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én se birtam enni, csak reggeliztem egy kis piritóst, hol benn maradt, hol nem. Viszont mézes-citromos menta teán éltem hetekig,amit előtte is utáltam, azóta is utálok! De volt benne minden aminek lennie kell. Az első 14 hétben 6 kg-t fogytam, a doki majdnem befektett kórházba.

De aztán a 16 hét környékén, mintha elvágták volna a rosszulléteket és olyan jól voltam mint azelőtt soha.

2009. márc. 30. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem akarlak elszomorítani, de a sógornőm, aki novemberben szült, végig hányta a 9 hónapot!:(Reméljük nálad nem lesz így.A végén már nagyon sajnáltam szegényt!
2009. márc. 30. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a barátnődnél nem így lesz!Utolsó voltam!:)
2009. márc. 30. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönjük a válaszokat, merítünk ötleteket belőle. Egyébként dokinál volt, éppen ma, ezért is keseredett nagyon el, mert remélte, hogy segít majd valahogy, de ő is csak az infúziót mondta 2 napra és b6ot írt fel. Köszönjük mégegyszer!
2009. márc. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!