Milyen könyveket olvastok?
Figyelt kérdés
Nem a jellegére,hanem a címére gondolok.2012. jan. 14. 21:28
1/13 anonim válasza:
A suttogó titkai-t jelenleg, karácsonyra kaptam.
2/13 anonim válasza:
Ha gyereknevelősre gondolsz, a Szülők könyvét Ranschburg Jenőtől.
Ha felnőttesre: arról szinte teljesen leszoktam, mióta nem BKV-zom, utoljára Az idők végezetéig címűt olvastam pár hónapja. Tudatosan kéne küzdeni ellene, mert ez így nem az igazi. Azelőtt állandóan olvastam.
4/13 anonim válasza:
Most vettem meg Ranschburg könyvét, azt olvasgatom, plusz Ingeborg Stadelmann - A bába válaszol (harmadik babómat várom), amikor meg kikapcsolódásként olvasok, akkor hangulatfüggő, tegnap pl. Paulo Coelho-t (Zahir) előtte meg Jókait, azelőtt Wass Albertet, s ha a Zahir-ral végzek, Graham Green - Szerepjátszók c. könyvét néztem ki magamnak.
Miért kérded?
5/13 adamkak válasza:
bartimeust olvastam most pedig a északi fényt vagyis arany iránytűt olvasom másodjára.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Csak azért kérdeztem,hogy ötletet lopjak.
2012. jan. 15. 13:29
7/13 anonim válasza:
Én az Üvöltő szeleket és a Büszkeség és balítéletet olvastam utoljára, ja meg pár J. D. Robb könyvet
8/13 anonim válasza:
Itt a gyik-on ajánlották nekem Szabó Magda: Az ajtó c. könyvét. Letehetetlen! Azóta már számtalanszor kiolvastam újra, mindig találok benne olyan részt, ami ismét magával ragad.
9/13 anonim válasza:
hát ha lehet a szabadidőmben már nem a gyerek nevelésről olvasok:) van egy típus amiért odavagyok a történelmi megtörtént eseteket bemutató romantikus szállal átszőtt sztorik,ilyen pl Julia Oringer láthatatlan hídja, vagy Salamon Páltól a Sorel ház. Ha depisebb vagyok valami könnyed vicces olvasnivalót keresek pl Kerstin gier regényeket az Anyák maffiája kicsit pl anyukás témájú is de szakadtam a röhögéstől olyan stílusban ír, de nem kell mélyenszántó elmélkedésekre számítani nála
10/13 anonim válasza:
Most a Szülők könyvét, a Lélekrágcsálókat, és a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit, ami számomra mélységes csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!