A Szonja név tetszik valakinek itt?
Szió!
Nekem nem tetszik, de szerintem nem haragudnak meg. Ha igen, az az ő bajuk, mert jogod van hozzá, hogy úgy hívd a gyereked, ahogyan akarod. Gondolj bele, nem lehetnek dühösek mindenkire, akinek a lánya Szonja!
Nekem csak a 'Sonia' írásmód tetszik, a 'Szonja' nem.
Viszont ha neked tetszik, akkor hívhatod így a gyerekedet simán, főleg, ha tényleg távoli a rokon, akinek a lányát így hívják. Engem úgy hívnak, ahogy az unokatestvéremet, és a számomra legkedvesebb női névre hallgat:
- a másik unokatestvérem,
- a keresztanyám,
- a leendő anyósom,
de számomra ez nem lesz akadály :)
Szép név nagyon. Olyan jó hangzású :) A rokonok tuti nem haragszanak meg. A mi családunkban két testvérnek van azonos nevű gyereke. Mindkettőnek az tetszett, sose volt ebből probléma.
(Csak azért nem biztos, hogy adnám a lányomnak, mert anno általánosban volt egy kislány, akit Szonjának hívtak, és nagyon buta volt, folyton kiabált is meg verekedett. Szóval hiába szép hangzású rögtön ő jut eszembe róla. De sajnos sok névvel így vagyok.
Volt például egy Melánia nevű ismerősünk, aki ledobta a macskát az emeletről. Na azt a nevet se szeretem miatta. :( Olyan kár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!