Mivel kössem le 10 hónapos kisfiamat olyan helyen, ahol kb.1 órát kiabálás, mászás nélkül nyugton kéne lennie?
Már nem kötik le a játékai, amik eddig igen. Bajban vagyok. A majszolásra nem szeretném rászoktatni. Most a fürdetős flakon az egyik kedvence, de azzal vigyem emberek közé?
Vagy van még az a 3 kreatív kocka, móka kocka, amit nyomogatni, nyitogatni lehet, de ha eldobja olyan zajt csap, hogy mindenki odakapja a fejét...
Ilyen helyre ne vidd. Szerintem nem várható el egy 10 hós gyerektöl az hogy anya kedvéért 1 órát üljön csendben.De még egy 3 évstöl sem.
Nekünk senki segítségünk nincs, de ha ilyen helyre kell mennem akkor a férjem otthon marad valahogyan.
Az utolsónak nagyon köszönöm!
Tudtok még hasonlókat?
Az én 10 hónapos lányom az egymásba rakható műa. poharakkal (gondolom tudod melyikre gondolok) van/volt el sokáig. Egymásba rakja, szétszedi...stb. A nővére mesekönyve is érdekli, de azt a nagy nem hagyja. De ha a nagyobb alszik, addig azzal játszik, lapozgatja, de vagy fél órát. :) (Kemény fedeles, közép méretű könyv).
Minden babának más válik be.
Az én lányom is a könyvekkel van el nagyon sokáig. Van kb. 6 kicsi, kemény lapos könyve, azok még egy pici táskába is beférnek. És van 2 nagyobb, azok nem nagyon, de azok a kedvencei. :)
Sorban végignézi egyedül az összeset, aztán ölbe veszem, és el is olvasom neki. Nagyon élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!