Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kössem le 10 hónapos...

Mivel kössem le 10 hónapos kisfiamat olyan helyen, ahol kb.1 órát kiabálás, mászás nélkül nyugton kéne lennie?

Figyelt kérdés

Már nem kötik le a játékai, amik eddig igen. Bajban vagyok. A majszolásra nem szeretném rászoktatni. Most a fürdetős flakon az egyik kedvence, de azzal vigyem emberek közé?

Vagy van még az a 3 kreatív kocka, móka kocka, amit nyomogatni, nyitogatni lehet, de ha eldobja olyan zajt csap, hogy mindenki odakapja a fejét...

2012. jan. 13. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen helyre ne vidd. Szerintem nem várható el egy 10 hós gyerektöl az hogy anya kedvéért 1 órát üljön csendben.De még egy 3 évstöl sem.

Nekünk senki segítségünk nincs, de ha ilyen helyre kell mennem akkor a férjem otthon marad valahogyan.

2012. jan. 13. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nyomós oka van, hogy ilyen helyre kell vinned, talán orvos, vagy ilyesmi. Szerintem nyugodtan vidd a flakont, ha az a kedvence. Kit érdekel mit gondolnak mások, nem igaz? :) Egyébként teljesen megértelek, mert az én 11 hónaposomat se lehet lekötni semmivel.
2012. jan. 13. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Vidd el sétálni,vagy játszótérre.
2012. jan. 13. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Nekunk repulon kellett egyhelyben ulni 2 es fel orat. Ekkor volt 10 honapos a kisfiam. Ami nallunk bevalt a kovetkezo. Szerezz be egy olyan dobozt aminek le lehet venni a tetejet es vagj a muanyag vagy karton tetore egy kis rest. Tegyel bele egy selyem vagy termeszetesen muselyem salat es a sal veget hagyd kilogni a lyukon. Ezt kihuzgalja te meg tomd vissza. Kisfiamat jo ideig lekototte. :)) Persze eloszor neked kell kihuznod, hogy lassa aztan o maga huzogatja majd ki.
2012. jan. 13. 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Az utolsónak nagyon köszönöm!

Tudtok még hasonlókat?

2012. jan. 13. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én 10 hónapos lányom az egymásba rakható műa. poharakkal (gondolom tudod melyikre gondolok) van/volt el sokáig. Egymásba rakja, szétszedi...stb. A nővére mesekönyve is érdekli, de azt a nagy nem hagyja. De ha a nagyobb alszik, addig azzal játszik, lapozgatja, de vagy fél órát. :) (Kemény fedeles, közép méretű könyv).

Minden babának más válik be.

2012. jan. 13. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a neki való puha, csipogó könyvek, vagy egy "vastagabb lapú" könyv nem köti le.
2012. jan. 13. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom is a könyvekkel van el nagyon sokáig. Van kb. 6 kicsi, kemény lapos könyve, azok még egy pici táskába is beférnek. És van 2 nagyobb, azok nem nagyon, de azok a kedvencei. :)

Sorban végignézi egyedül az összeset, aztán ölbe veszem, és el is olvasom neki. Nagyon élvezi.

2012. jan. 13. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
csinálj egy titokdobozt!Cipős dobozba tegyél be érdekes tárgyakat és persze olyat ami az ő kedvence!Ezzel el lesz egy darabig!
2012. jan. 13. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!