A maszast meg lehet tanitani?
Nem leszek népszerű a válaszommal, de vidd el egy Dévényeshez. Kb két alkalom alatt berakja a mászást, ha nincs más gond. Bár nálatok a mászással is probléma van.
Tudnod kell, hogy azok a gyerekek is megtanulnak járni, akiknél kimaradnak ezek a mozgásformák, de sokkal gyakoribb közöttük a részképességzavaros, esetleg figyelemzavaros gyerek. Ugyanis az idegrendszernek át kell mennie minden érési folyamaton, és ennek fontos része a mászás.
Ne keseredj el, nem vagytok elkésve, de ne várj tovább. Sokan mondják, hogy nincs két egyforma gyerek, de nem árt az óvatosság.
En nem vittem el Devenyeshez, mert nem az en gyerekem volt, hanem a dajkaja voltam a babanak. 8.5 honaposan csak az agyban volt hajlando kuszni meg kutyazni (ekkor kerultem oda). Fogtam magam es kihasaltattam a szonyegre a jatekokhoz. Jott a siras, de minden nap egyre kevesebb es ket het mulva maszott megint ket het es maszasbol ulesbe tudott valtani. 10.5 honaposan allt fel a kisagyban. 14 honaposan tette meg az elso lepeseit. (o az egyik gyerek volt a parbol, akit gondoztam)
Devenyeshez inkabb csak igen indokolt esetben vidd, mert eleg tortura az. Egy egeszseges gyereknek inkabb ne kelljen szenvedni.
Ja, csak megsugom, h a legegeszsegesebb gyerekeknek is kitalalnak a Devenyesek vmi "rendellenesseget", mert ok abbol kapnak penzt (ez belso info). Ha a gyerekorvos es a vedono nem latja ertelmet, akkor nem kell elvinni.
Kedves 4. válaszadó!
Mindig kiakaszt, ha valaki azt írja, a Dévényes minden gyereket kezel, mert abból van a pénze.
Hát szerintem nem így van. Ahová mi járunk, szó szerint várólista van, és sok gyereket el is kell utasítania, annyi a sérült gyerek. Miért kezelné akkor az egészségeset is?
A szenvedésről meg annyit, hogy a gyerek csak akkor kínlódik, ha tényleg baja van. Mi kötött izomzattal kezdtünk el járni. A lányom ordított, mintha nyúznák, amikor masszírozta a gázos részt, mert nagyon feszült neki közben. Ahogy lazultak az izmai, egyre kevesebbet sírt. Amint egy izomcsoport rendbe jött, élvezte a masszázst. Nemcsak onnan tudtam, hogy javul, hogy javult a mozgása, hanem a reakcióiból is. Az otthonra kiírt tornával ugyanez volt a helyzet.
Szóval én a mi Dévényesünk nevében kikérem magamnak az ilyen gyanúsítgatást. Ők elhivatott emberek. Olyannyira, hogy amikor a lányom hétvégén felvett egy rendellenes tartást, és telefonon felhívtam, behívott, hogy ne tudjon rögzülni, pedig vendégség volt náluk. Azért azt nem hiszem, hogy ennyire szüksége volt az én párezer forintomra. És én eddig más Dévényesekről is ezt hallottam az ismeretségi körömben.
Ők elhivatottak... Ne haragudj, de nevetnem kell...hangosan. :D Ők csak a pénz szolgálatában állnak. Amennyi nyavalyát összesorolt a gyerekemnek, szegény előbb utóbb tolókocsiban végezné. Arról nem is beszélve, hogy szégyen, ahogy más gyógymódokról nyilatkoznak... Pedig ősi a mondás Jó bornak nem kell cégér ;)))))))
Tehát attól, hogy minden másról azt állítják, hogy sz.r, attól még az ővék nem lesz jó. Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!