Hogy foglakozzak vele eleget úgy, hogy ne kapassam el sem, és ne is kelljen bömbölni hagyni?
Az én lányom most 5 hós, szépen elvan egyedül a játszószőnyegén, de amikor igényli, akkor odamegyek, és csak vele foglalkozom, szerintem nem lehet elkapatni még őket, meghálálják a sok törődést.
Lassan szokasd hozzá a játékhoz. Én azt vettem észre, hogy evés után jobban elvan egyedül, olyankor hagyd, hadd játszon, aztán, amikor nyüszizik, szórakoztasd, játsz vele. Ilyen korban még az is elég, hogy felveszed, megölelgeted. Nagyon pici még, szüksége van az anyai ölelésre, de persze ezt tudod, te is.
A háztartás olyankor nálam is szalad, de már nem foglalkozom vele. Amikor alszik, a szükségeset megcsináltam/megcsinálom.
Azt mondják haggyam sírni majd abbahagya. Hát ez nálunk nem válik be ugyanis úgy felhúzza magát hogy nagyon nehéz megnyugtatnom. Sőtt rendessen sértődött fejet vág kérdessel az arcán -miért nem vettél fel idáig???-
Hát borzasztóan nehéz azoknak az anyuknak akiknek "kisterrorista" a babájuk. 6hósak vagyunk lassan és felteszem a kérdést mi lesz így 6 évessen????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!