Akinek nem terem otthon, és nem kap a rokonoktól, hol veszitek a zöldséget gyümölcsöt?
a piacon legjobbat kapsz.
A sima zöldséges a nagykerben szerzi be, de a tesco túlhűti, túltárolja, a legolcsóbbat árulja. A zöldséges egyből kiteszi, és szépet hoz, hogy vigyék..
Ez egy jó kérdés, sajnos itt nálunk nincs piac, így én is bajban vagyok. Általában Anyut kérem meg, hogy vegyen nekünk, és ha találkozunk átadja, de sajna többször kéne jó minőségű zöldség-gyümölcs. Emiatt én is nagy bevásárlással oldom meg, próbálok magyar jelzésűt választani, ha fel van tüntetve (csomagoláson).
Ha piac van ahol Te laksz, akkor tényleg ott keres 'kofákat', akik egy idő múlva majd meg is ismernek!
Én innen rendelem: www.biobarlang.hu
Nem olcsó, de mivel én főzök a kicsinek, még így is olcsóbb, mint az üveges bébikaják.
A Lidl-ben. Arra azért figyelek, hogy magyar legyen.
A répa és a körte nagyon finom szerintem. Azokat mindig ott veszem. Almát a helyi boltban, mert az a piacról van.
Természetesen az is magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!