Fogzás okozhat sokáig tartó hasmenést?
A kisfiam (16 HÓS) napi 4-5-ször kakil 2 hete, de csak 1 szokott nyálkás lenni és erőlködik is közben.
A védőnő szerint vírus, de annak már ki kellett volna ürülni, nem? Egy hétig diétázott és nem lett jobban. Viszont már fogy és napi 2 szopi helyett, néha 3-5 van, ami nekem már teher, mivel állapotos vagyok és állandóan rosszul érzem magam.
A doki szintén a diéta híve.
Hát most megijedtem! AZ a baj, hogy a doki nem szereti, ha az anyuka okoskodik és vizsgálatot kér (ismerős állandóan magánba hordja a gyerekét a megyeszékhelyre-50km!).
Tudok egy homeós dokiról a szomszéd kisvárosba, de oda férj nélkül nem tudok eljutni, de azért kérek időpontot.
2-es nagyon kedves tőled, hogy érdeklődsz!
Voltunk a dokinknál hátha elküld laborra, de nem. Megint jött a répával és a hippes répálével (egyébként eddig is adtam a fiamnak. Viszont felírt smecta port is!
Bár lehet, hogy nem lesz rá szükség, mert ma még csak egy pici kaki volt (tegnap ilyenkor már 3)!
Kedves kérdező!
Kisfiam is most ebben a cipőben jár, holnap lesz eredmény, de nagyon aggódom. Nektek mi lett? Elmúlt aztán neki? Fiamnak is egy hete tart, kezdetben csak reggelre rakodott ki rendesen, olyan kásásat, de tegnaptól már vagy 6-szor napjában, ma is, és nyűgös is lett tegnap óta. Először a tejre tippeltem hogy attól, de most már minden után megy neki. 18 hós
Kedves utolsó!
Végül elvittem a gyermekem a szomszédvárosba, ahol nagyon jó hírű doki van.
Azóta szinte teljesen rendeződött a helyzet, de még adnom kell neki bélflóra helyreállítót.
A fiamnak vírusos hasmenése volt, ami a diéta és a fogzás miatt húzódott el.
Remélem a babádnak nincs komoly baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!