Hetek óta tartó hasmenést nem tudok elmulasztani. Meddig tartóan nem okoz ez tartós egészség romlást?
Figyelt kérdés
Étvágyam van, eszem is, igy fogyás nincs. Szedek Bolus adstringenst, azzal 4-5 órát elvagyok, de akkor ujra be kell venni. Kicsit gyengének érzem magam. jan végére van időpontom gastróra.2011. jan. 11. 08:25
1/5 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött a problémám,ráadásul nem fájt semmim,csak hasmenésem volt(2 hónapig).Aztán kiderült hogy tejallergiám van.Javaslom,amig nem mész el a dokihoz,írd le miket eszel,addigra még te is rájöhetsz mi okozza,lehetséges hogy ételallergiád lesz.Ez csak egy tipp,nem biztos hogy ez van,de veszteni valód nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de nem eszem semmi tejet. Mást mindent ugy, mint az eddigi 40 évben. Volt már tükrözésem , csak egy kicsi hurutot találtak, erre emozult szedek. Éjjel is 2x fenn voltam. Nem merek sehová elindulni.Már nagyon unom.
2011. jan. 11. 08:37
3/5 anonim válasza:
Hát akkor vissza kell menni az orvoshoz,nekem bélproblémáim vannak,a gyomorhoz nem értek.
4/5 anonim válasza:
Addig is kipróbálhatod a Smecta port. Hatását a gyulladásos nyelőcső-, gyomor-, illetve bélfalra gyakorolt kedvező nyálkahártya bevonó tulajdonsága alapján fejti ki.Ha elmúlt a hasmenésed, szedj Normaflore-t, hogy pótold a jó baktériumokat a tápcsatornádban.
5/5 anonim válasza:
Ha csak gasztrod volt akkor ideje egy colonnak is akkor látják milyen a beled állapot, lehet 40 éves korodra lesz colitis ulcerosád pl. vagy akármilyen gyulladás, de ha ezt egyenlőre kihagynád, kérj beutalót az ANTSZ-hez bakteriológiai, parazita, vírus széklet leoltás vizsgálatra és még sok más tippem lenne, vér vizsgálat pl. emelkedettek e a gyulladásos faktorok. Menj el háziorvoshoz ezeket neki kellene intézni. Valami oka van a hasmenésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!