Meddig tarthat még ez az órákig tartó elalvás 7 hónapos kislányomnál?
Mert most ebben a szakaszban van. :)
Nem próbáltad még meg, hogy ott maradsz vele egy kicsit? Lehet, hogy nem szeretne egyedül lenni.
Vagy talán még nem elég álmos? Fáradtnak valószínűleg fáradt, de valamiért nem tud eléggé ellazulni, mire ideje lenne. Ebben kellene segítened neki.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez még jóideig eltarthat. Nálunk két ilyen szakasz volt. A hasra fordulás, majd a felállás. Hason mindig is utált lenni a fiam, de amikor megtanulta, folyton hasra fordult ha letettük hanyatt, amit sírás követett egyből, mi visszafordítottuk, és persze ő újra hasra, és ezt "játszottuk". A felállás rosszabb volt. Ott ahogy befektettem már állt is fel. Legalább fél óra volt minden altatás. 1hónapig biztos küzdöttünk vele (ha nem tovább).
Nem tudsz mit tenni, ki kell várnod a végét. Remélhetőleg hamarosan megunja majd. Én azt javaslom, h úgy csináld ahogy le is írtad. Ne maradj benn vele, ha eddig se tetted. Az én fiam is egyedül alszik el. Ha benn vagyok, akkor nem tud elaludni, csak sír, h kiakar szállni az ágyból, ha meg kiveszem az ölembe, akkor meg esze ágában sincs aludni, csak viháncol. El fog múlni, idővel. Mi volt, h hagytuk kicsit tovább sírni, h fárassza magát. Tudtam, h csak hisztizik, nem pedig baja van, aludni meg muszáj még ennyi idősen, ha eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!