Tippeket kérek elalvás, és alvási problémákra. Egyszerüen nem akar aludni, mit tegyek? 23 honapos kisfiú
Suttogó valamit nem tud jól,nekünk nem csökkent az időtartam napról napra hanem addig fajult hogy hányásig hisztizte magát.
Most a nagyágyon elalszik velem és utána beviszem a szobájába aludni a kiságyba.ott alszik rendesen reggelig:)
Azért 10ből 4szer elalszik magától is a kiságyban.
A suttogó suttogjon más gyerekének, az enyémnek ne :D Megpróbáltam anno, 1,5 órán át ment a küzdelem, összehányta magát az orditástól az amúgy is bukós gyerekem... Szóval visszaadtam a könyvet :)
A kérdésre: a fiam mindig is úgy aludt el, hogy valaki mellé fekszik. Nálunk ez nem gond, 26 hónapos. Igazából nem zavar, ha még akár 3 évig mellé kell feküdni este, akkor sem :) De nálunk tudja, hogy lefekszünk és alvás. Pont. Nem lehet már felkelni, nincs mászkálás, fekvés van. Párom mesél neki, aztán általában előbb elalszik, mint a gyerek :D Régebben én altattam, de most van egy 4 hónapos is, meg kell osztani a feladatot :)
Most az a baj, hogy mellé kell feküdni, vagy az, hogy sokáig nem alszik el?
Altasd később. Lehet, hogy csökken az alvásigénye. Fiamat 8kor nem lehet lefektetni, nem álmos. 9 körül megy aludni, de ha délután többet alszik, akkor csak fél10kor.
Igy is kukorékol reggel fél7kor.
Biztos hogy nem rontottad el.Ez most egy ilyen időszak.Kellemetlen tudom de vége lesz,csak ne stresszelj rá mert akkor sokkal később fog rendeződni a helyzet.
4 fiús Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!