Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok mellettetek alszik...

Babátok mellettetek alszik vagy külön szobéja van? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Azt tudom h a babának az a jo h minél tovább van az anyukája mellett, de ha veletek alszik később nem lesz nehéz a külön alvás?
2012. jan. 12. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 hónapos koráig mellettünk aludt bölcsőben. Mivel kinőtte, ezért áttetük a kiságyába, a saját szobájába. Engem sokkal jobban megviselt az átköltözés, mint őt. Amúgy nehezebb így, hogy át kell szaladgálnom, de a későbbiekre gondolva, jobb lesz így.
2012. jan. 12. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
2 éves a lányom és velünk alszik, éjszaka még vagy 4szer ébred így is.
2012. jan. 12. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Külön alszik az első naptól kezdve. Sok oka van, nem részletezem. De jó ez így neki is, nekünk is. Az meg, hogy éjjel fel kell kelni, és átmenni, az megszokás kérdése. :)

10 hónapos kislány anyukája

2012. jan. 12. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden este a kiságyában alszik el, ami az ágy mellett van, aztán éjfél körül, amikor felkel szopizni, magam mellé teszem.

Én nem bírnék ki egy éjszakát sem, ha nem aludna velem! Túlságosan ragaszkodom hozzá! Arról nem beszélve, hogy mindig felkel inni, így egyszerűbb, ha nem kell felállnom, csak a szájába adni félálomba a cumisüveget.

Ő elvan mindenhogy, de szerintem azért jobban szeret velem lenni. 7 és fél hós.

2012. jan. 12. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!