Szerintetek mi lenne jobb megoldás?
Nálunk szeptemberben érkezik a kistesó, pont 2 év (24 hó) lesz a két gyermek közt. A kislányunk már 13 hónapos kora óta juniorágyban alszik, a miénkkel van összetolva.
Azt nem igazán értem, hogy hogy kerül szóba az íróasztal, én nem venném számításba, hogy 4-5 év múlva milyen bútorokra lesz szükség. Keresnék egy olyan ágyat, ami a nagyobbik gyermekemnek kényelmes és biztonságos. Abban sem vagyok biztos, hogy külön altatnám a két gyereket, ha lenne is rá két külön szobánk. Szerintem én egy szobába tenném őket. De erről biztos írnak ide tapasztaltabb anyukák.
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyenlőre megpróbáljuk a nagyágyat!
Semmi esetre sem szeretném őket együtt altatni, mert most egyedül alszik az ő saját kis birodalmában és nem is szereti ha bárki ott szuszog vele, akkor nem tud rendesen aludni. Ő így szokta meg már az elejétől ezért az együtt altatés kizárva. Ő volt olyan az első két hónapban, hogy 20- hajnal 1-ig ordított, úgy hogy tudott volna még ott bárki is aludni.?
Az íróasztal pedig azért került szóba ,mert ezt a bútort még legalább 10 évig szeretnénk használni és vannak a nagyágyasakhoz szép kis hozzáillő írósztalok is általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!