Meddig lehet adni? Nem baj ha adok neki esténként még nyűglődik? Vagy van rá jobb megoldás is?
Nálunk is ez van, igaz 16 hónapos és a rágófogai jönnek. Az áttörés előtti néhány napban csak Nurofennel alszik, és azzal is keservesen. Csak két órán át hat... :o(
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan adjam.
Nálunk az egyik már átszakadt, és eddig nem is volt gond, nem nyűglődött, de a másikat is látom az ínye alatt pár nap és az is kint van szerintem. De most nagyon durva...
Akkor holnap elmegyek a patikába valami homeósért, remélem az segít neki, mert kenem Dentinox-al is de azt is csak 3x lehet és kevésnek bizonyul, de annyira sajnálom már :(
Szia!
Nálunk az ujjra húzható szilikonos kefe segített, masszíroztam vele. Nagyon bevált a dologél, annyiszor kenheted, ahányszor akarod, vanília ízű és illatú. Amikor kenem neki, már látja a tubust, és tátog:) Most elsején jött ki az első fogunk, tegnap a második.
Még nem adtam neki fájdalom csillapítót, de nekem a védőnőm tanácsolta, ha kellene, akkor:
legyen otthon legalább 2 féle (nálunk Mexalen kúp, és Panadol baby van), és ha kell, 3-4 naponta feltétlenül váltogassam, mert úgy hatásosabb.
Panadolt 4 óránként, nurofent 6 óránként lehet adni, de a kúp a legjobb, mert a leggyorsabban az szívódik fel. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!