Melyik felállás lenne jobb a kislányomnak?
Az a helyzet, hogy van egy másfél éves kislányom, viszont az apukájával az utóbbi 1 évben eléggé megromlott a kapcsolatunk. Legutóbb a karácsony előtti 4 hetet folyamatosan végig veszekedtük. Minden nap. Nem tudom, hogy ő hogy érez irántam, de részemről már szinte teljesen elmúltak azok az érzések. Kb 3 havonta pár hétre haza szoktam menni a picivel a szüleimhez, ilyenkor telefonon, vagy számítógépen jól elbeszélgetünk, meg mondja, hogy hiányzunk, de mikor otthon vagyunk meg csak veszekszünk. :( Nem tudom mi lenne jó a leányzónak, mert az tuti nem, hogy folyamatosan az apja, meg az anyja veszekedését hallgassa. De nem tudom mennyire viselné meg, hogy nincs apa, vagyis van, csak messze...
Nekem úgy néz ki van alakuló félben egy új kapcsolat, de a pici lány miatt még nem merek lépni.
Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!