Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hármas ikreket várok, milyen...

Hármas ikreket várok, milyen nevet adjak nekik?

Figyelt kérdés

Tenap voltam 12 hetes ultrahangon és eddig 2 babából 3 lett :-) Lombikkal sikerültek, és nagyon boldogok vagyunk! Próbálnék a neveken gondolkozni, és szeretném ha egy kezdőbetűvel kezdődnének. A nemeket még nem tudjuk.

Pl.: Dóra, Dorina, Dorka vagy Máté, Márk, Marci

2012. jan. 12. 10:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Adrienn,Anna,Anita, Attila,Albert,Antal

Ágota,Árvácska,Ágnes, Áron,Ágoston,Ádám

Blanka,Boglárka,Brigitta,Bálint,Benedek,Barnabás

Csilla,Csenge,Csepke,Csanád,Csongor,Csaba

Dorottya,Diána,Dominika,Dávid,Dániel,Dorián

Eszter,Emma, Eugénia, Erik, Edvárd, Ervin

Flóra,Fanni,Fruzsina,Flórián,Fülöp,Fábián

Gréta,Gerda,Gertrúd,Gábor,Gergő,Gellért

Hanna,Helga,Hajnalka,Henrik,Hunor,Huba

Iringó,Ivett,Izabella,Iván,Izsák, István

Johanna,Júlia,Jázmin,Jakab,Jonatán,Jácint

Kinga,Kincső,Kamilla,Kristóf,Krisztián,Koppány

Lilla,Loretta,Laura,Lénárd,Levente,Lőrinc

Milla,Margaréta,Melánia,Marcell,Máté,Mátyás

Nikolett,Nóra,Noémi,Nándor,Norbert,Nimród

Olívia,Orsolya,Odett,Olivér,Oszvald,Ottó

Patrícia,Panna,Polli,Patrik,Péter,Pongrác

Regina,Rozina,Réka,Róbert,Richárd,Roland

Sára,Stefánia,Sarolta,Simon,Sebestyén,Sándor

Szonja,Szidónia,Szabina,Szabolcs,Szilveszter,Szilárd

Tamara,Tímea,Teodóra,Tamás,Timót,Tivadar

Viktória,Veronika,Viola,Vilmos,Vince,Valér

Zoé,Zorka,Zita,Zalán,Zétény,Zakariás

Zsófia,Zsóka,Zsanett,Zsigmond,Zsolt,Zsombor

2012. jan. 12. 17:54
 22/25 anonim ***** válasza:
85%

Ó, de jó!!! Gratulálok nektek!!! El is hiszem, hogy nagyon boldogok vagytok :-)

Nekem is hármasikreim vannak, ma lettek 1 évesek.

Szerintem előbb várjátok meg, amíg kiderülnek a nemek, lesz még utána is bőven elég időtök a neveken agyalni és dönteni.

Nálunk 2 lány és 1 fiú van, és nem azonos betűvel kezdődnek a neveik. (ne legyen egyforma a monogramjuk, úgyis egy oviba, suliba fognak járni valószínűleg), ill. nem lenne jó nekik, ha folyton kevernék a nevüket, mert annyira hasonló. Épp elég lesz az ikerségükkel együtt élni, nem szerettem volna plusz terheket rájuk tenni. (nem is járatom őket egyforma ruhába).

2012. jan. 13. 00:24
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Én már válaszoltam korábban

Igaza van azoknak akik azt irták nehéz lesz majd a gyerekeknek a nevük miatt ha nagyon egyforma...

Nekem van egy ikertesóm, a nevünk csak annyiban hasinlit h mindkettő bibliai név, de kicsi korunkban mindig egyforma ruhába járattak, belénk beszélték h mi egyek vagyunk és nem tudunk egymás nélkül élni, egy osztályba jártunk stb...

ez nagyon nagy hiba volt!!!

Bár nem egyforma a nevünk mindenki keverte, még mi magunk is, volt már nem egyszer h az ikertestvéremet az én saját nevemen szólítom (még gimiben is), egy barátom sincsen, mivel nem volt rá szükség a suliban, hisz ott volt az ikertestvérem, soha nem lehettünk külön, mondjuk ő otthon én suliba, vagy netán egy másik városban, nagy nagyon megviselt, és h felnőttem ekkor jött ki igazán az egész h nincsenek barátaim, nem tudok barátkozni stb bár tudok élni mert nagyon megutáltatta velünk az anyánk azt h ikrek vagyunk már kiskorunkban mondtuk h nem hogy ikrek nem vagyunk de nem is ismerjük egymást! Mindig azon voltunk h ne hasonlítsunk egymásra, más hajszín, más stílus, más zene...

Ha jót akarsz a babáidnek ne agyj nekik hasonló nevet, mindig öltöztesd másmilyen ruhába őket, és ha megoldható akkor legyen külön szobájuk, legalábbis ha nagyobbak lesznek. És ne hangoztasd h ikrek. A babáid érdekei és a tied is, mi kezdtük megutálni az anyánkat és csúnya dolgokat mondtunk rá.

2012. jan. 13. 08:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Fiúk: Domán,Dominik,Dorián, Ramón,Ruben,Robin, Merse,Mór,Mirkó, Keve,Kornél,Krisztián. (Adorján,Alen,Nimród,Noel).

Lányok: Amina,Annabell,Adél, Mirella,Mirabell,Mirjam, Neszta,Nadin,Noa, Ramira,Rea,Ráhel. (Dorka,Dana,Kármen,Karolin(a),Korina)

2012. febr. 7. 18:32
 25/25 anonim ***** válasza:
76%
Kedves Kérdező, kérlek, írj, ha tudsz, mi újság veletek? Babanevekkel hogy álltok, Hadd segítsünk választani! Légyszi, légyszi:)
2012. febr. 10. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!