Hármas ikreket várok, milyen nevet adjak nekik?
Tenap voltam 12 hetes ultrahangon és eddig 2 babából 3 lett :-) Lombikkal sikerültek, és nagyon boldogok vagyunk! Próbálnék a neveken gondolkozni, és szeretném ha egy kezdőbetűvel kezdődnének. A nemeket még nem tudjuk.
Pl.: Dóra, Dorina, Dorka vagy Máté, Márk, Marci
Adrienn,Anna,Anita, Attila,Albert,Antal
Ágota,Árvácska,Ágnes, Áron,Ágoston,Ádám
Blanka,Boglárka,Brigitta,Bálint,Benedek,Barnabás
Csilla,Csenge,Csepke,Csanád,Csongor,Csaba
Dorottya,Diána,Dominika,Dávid,Dániel,Dorián
Eszter,Emma, Eugénia, Erik, Edvárd, Ervin
Flóra,Fanni,Fruzsina,Flórián,Fülöp,Fábián
Gréta,Gerda,Gertrúd,Gábor,Gergő,Gellért
Hanna,Helga,Hajnalka,Henrik,Hunor,Huba
Iringó,Ivett,Izabella,Iván,Izsák, István
Johanna,Júlia,Jázmin,Jakab,Jonatán,Jácint
Kinga,Kincső,Kamilla,Kristóf,Krisztián,Koppány
Lilla,Loretta,Laura,Lénárd,Levente,Lőrinc
Milla,Margaréta,Melánia,Marcell,Máté,Mátyás
Nikolett,Nóra,Noémi,Nándor,Norbert,Nimród
Olívia,Orsolya,Odett,Olivér,Oszvald,Ottó
Patrícia,Panna,Polli,Patrik,Péter,Pongrác
Regina,Rozina,Réka,Róbert,Richárd,Roland
Sára,Stefánia,Sarolta,Simon,Sebestyén,Sándor
Szonja,Szidónia,Szabina,Szabolcs,Szilveszter,Szilárd
Tamara,Tímea,Teodóra,Tamás,Timót,Tivadar
Viktória,Veronika,Viola,Vilmos,Vince,Valér
Zoé,Zorka,Zita,Zalán,Zétény,Zakariás
Zsófia,Zsóka,Zsanett,Zsigmond,Zsolt,Zsombor
Ó, de jó!!! Gratulálok nektek!!! El is hiszem, hogy nagyon boldogok vagytok :-)
Nekem is hármasikreim vannak, ma lettek 1 évesek.
Szerintem előbb várjátok meg, amíg kiderülnek a nemek, lesz még utána is bőven elég időtök a neveken agyalni és dönteni.
Nálunk 2 lány és 1 fiú van, és nem azonos betűvel kezdődnek a neveik. (ne legyen egyforma a monogramjuk, úgyis egy oviba, suliba fognak járni valószínűleg), ill. nem lenne jó nekik, ha folyton kevernék a nevüket, mert annyira hasonló. Épp elég lesz az ikerségükkel együtt élni, nem szerettem volna plusz terheket rájuk tenni. (nem is járatom őket egyforma ruhába).
Én már válaszoltam korábban
Igaza van azoknak akik azt irták nehéz lesz majd a gyerekeknek a nevük miatt ha nagyon egyforma...
Nekem van egy ikertesóm, a nevünk csak annyiban hasinlit h mindkettő bibliai név, de kicsi korunkban mindig egyforma ruhába járattak, belénk beszélték h mi egyek vagyunk és nem tudunk egymás nélkül élni, egy osztályba jártunk stb...
ez nagyon nagy hiba volt!!!
Bár nem egyforma a nevünk mindenki keverte, még mi magunk is, volt már nem egyszer h az ikertestvéremet az én saját nevemen szólítom (még gimiben is), egy barátom sincsen, mivel nem volt rá szükség a suliban, hisz ott volt az ikertestvérem, soha nem lehettünk külön, mondjuk ő otthon én suliba, vagy netán egy másik városban, nagy nagyon megviselt, és h felnőttem ekkor jött ki igazán az egész h nincsenek barátaim, nem tudok barátkozni stb bár tudok élni mert nagyon megutáltatta velünk az anyánk azt h ikrek vagyunk már kiskorunkban mondtuk h nem hogy ikrek nem vagyunk de nem is ismerjük egymást! Mindig azon voltunk h ne hasonlítsunk egymásra, más hajszín, más stílus, más zene...
Ha jót akarsz a babáidnek ne agyj nekik hasonló nevet, mindig öltöztesd másmilyen ruhába őket, és ha megoldható akkor legyen külön szobájuk, legalábbis ha nagyobbak lesznek. És ne hangoztasd h ikrek. A babáid érdekei és a tied is, mi kezdtük megutálni az anyánkat és csúnya dolgokat mondtunk rá.
Fiúk: Domán,Dominik,Dorián, Ramón,Ruben,Robin, Merse,Mór,Mirkó, Keve,Kornél,Krisztián. (Adorján,Alen,Nimród,Noel).
Lányok: Amina,Annabell,Adél, Mirella,Mirabell,Mirjam, Neszta,Nadin,Noa, Ramira,Rea,Ráhel. (Dorka,Dana,Kármen,Karolin(a),Korina)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!