Hol mennyibe kerül a kettes és hármas tápszer?
Figyelt kérdés
Patikában, valamelyik bevásárló üzletben, vagy drogáriában? Ti honnan veszitek?2011. szept. 8. 12:02
2/7 anonim válasza:
Szerintem a legolcsóbb a Rossmanban és nagy a Müller-ben váálaaszték, majd a DM-ben.
Hiperekben kifejezeten drága.
3/7 anonim válasza:
a Beba2-es a Rossmannban 2000ft a 3as pedig 2300ft
A Müllerbe mi nem találtunk Bebát...:(
4/7 Amore válasza:
Szia!
Én a Brednonbol szoktam rendelni neten Humana 3-ast almásat és csak 1290ft. 5000ft rendelés felett ingyen kihozzák.Előtte dmest használtuk abból a 3-as 1200ft.
Humana 600gr, dm babylove 500gr.
5/7 anonim válasza:
MÜLLER
a legolcsóbb!
mi már 4-eset veszünk, finom is, ízesítés nélkül issza a 20 hónaposom még mindig :)
És gyakran van közeli lejáratú márkás tápszer leárazva.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Most Bebát kap a 7 hónapos kislányom, abból is még az egyest, de már nem akarok egyest venni, tovább kell lépnünk:) Azt az egyet láttam hogy pl a Tescoba nagyon drága, néha van egy akció hogy 3 dobozzal 6000 Ft, az akkor talán talán megéri. De akkor lehet hogy nem ragadok meg a Bebánál, hanem próbálgatok mást is. Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2011. szept. 9. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!