Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes játszószőnyegre...

Érdemes játszószőnyegre beruházni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2-4 hó között használta szinte minden nap, utána megunta és sírt ha rátettem. De mindenképp megérte megvenni.
2009. máj. 24. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom is szerette, csak kicsit későn vettük (4 hónaposan). Ő 6 hónapos koráig jól elvolt rajta, de még most is azon játszik néha, pedig már lassan 9 hónapos és kapasdzkodva megy, mászik...
2009. máj. 24. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem vettünk, mert soha nem jutott rá pénz, és mindig áttoltuk a köv. hónapba. Most már nem bánom, hogy nem vettük meg. Nagyon sokba kerül és nagyon jókat játszottunk és játszunk a mai napig nélküle.
2009. máj. 24. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A fiam most 6hós, kb 3hónapja van és nagyon szereti! Érdemes figyelni az akciókat vagy használtan venni, úgy olcsóbb!
2009. máj. 24. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vszoló vagyok, mi asszem 5000 ft ért vettük, annyira nem volt drága.
2009. máj. 24. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptuk. 3 hós a babám de egyelőre nem nagyon érdekli. Én ennek tudatában nem vennék, bár lehet, hogy később érdekes lesz neki.
2009. máj. 24. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes. A miénk borzasztóan színes és egy csomó zörgő, csörgő, sípoló állat lóg róla. És van rajta bébitükör na azt meg pláne szeretik. Mindkét gyerekemnek jó volt. És ha koszos csak bedobom a mosógépbe.
2009. máj. 24. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes! Mi 7 ezerért vettük és kisfiam, aki 8 hónapos koráig nem akart forogni, egész addig nagyon jól elvolt rajta.
2009. máj. 25. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!