Ti mit gondoltok, van ennek a babonának valami alapja?
Amikor a ksilányom megszületett,felsírt, rám fektetták és már meg is nyugodott,akkor sem sírt,amikr elvitték fürdetni. A szülésznő annyit mondott,szerencsém elsz,nem lesz sírós,hasfájós a babám. És így is lett.
Van abban valami összefüggés,hogy ha születés után nagyon sokáig és nagyon sír a baba,akkor sírós,hasfájós lezs, ha pedig nem akkor az ellenkezője???
Több ismerősömnél bejött....
Nálam amikor megszületett sírt, aztán rám fektették abbahagyta. Elvitték, és mikor 'macerálni' kezdték (fürdetés, mérés, vizsgálás), akkor ismét sírt. Amikor elkészült megnyugodott.
Babám nagyon hasfájós, egyébként ritkán sír, de ha a pocak fáj, akkor vigasztalhatatlan.
Ezt a babonát még nem hallottam!
Ezt még én sem hallottam. De a kislányom szinte nem is sírt, amikor megszületett. Rám tették, és egyből teljes nyugalom volt. Amikor elvitték felöltöztetni, akkor nyekergett kicsit, de nem sírt.
Na, ehhez képest a hasfájóssággal rendesen szenvedtünk, de szerencsére el is múlt olyan 3 hónapos korára. Azóta rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Csak akkor sír, ha valami komolyabb baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!