Szerintetek? Én tutira nem tenném? Mit gondoltok?
Erről az egyik kedves (?) ismerősünk jut eszembe, aki májusban szült. Teljesen anti anya. Ez abban merül ki, hogy ivott és dohányozott terhesség alatt és után is. Szoptatás képbe se jöhetett, mert ő nem tudta elképzelni magát úgy.
Természetes úton szült, de mikor meglátta a lányát azt mondta saját bevallása szerint, hogy iszonyat csúnya volt és nem tetszett neki! [Könyörgöm, pár perces gyermek megnyomódva miért nem szép?! Nem marad örökre ilyen!]
Emlékszem rá tisztán júliusban láttam egy képet feltöltve az oldalán. Majdnem 2 hónapos volt már akkor a lánya és ült. Lefényképezte, ahogy ül a gyermeke teljesen egyedül. Mert ez nagyon jó dolog. Gondolom ezt gondolta magába és büszke volt arra, hogy a lánya ilyen 'faxa'.
Lényegében a gyermek sosem aludt, max 24 órából összesen 2-t. Mindig panaszkodott, hogy pörög a gyerek.
Nem rég kiderült, hogy olyan szinten gerincferdülése van a gyereknek, mint egy 85 éves öregembernek. Konkrétan nem tudja kiegyenesíteni magát. Ráadásul a legfrissebb képen a drága gyermek colát iszik és torta van előtte.
Tudod, a gyerekem inkább ne járjon másfél éves koráig és maradjon le mindenben, de ne legyen rokkant örök életére egy degeneratív barom miatt...
8as válaszoló
teljesen ledöbbentem ezen...szegény kicsi lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!