Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek? Én tutira nem...

Szerintetek? Én tutira nem tenném? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most láttam a facebookra egyik ismerősöm feltett képeit, a ma egy hónapos kislányáról, és a képen a baba ki van támasztva oldalról, úgy ülteti. Szerintem ez egy 1 hónapos gyerekkel nem normális dolog. Én nagyon félteném a gerincét. Én spirázom túl?
2012. jan. 7. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is láttam az egyik ismerősömnél egy ilyen fotót és teljesen ledöbbentem, ezek szerint nem egyedi eset sajnos. Nagyon felelőtlenek az ilyen szülők!
2012. jan. 7. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez akkor is gáz, ha csak egy kép miatt támasztotta ki.

Minek? Miért jó egy 1 hónapos gyereket ülve fotózni?!?!?!?

Egyik volt barátnőm a 3 hónapos fiát kezdte állítgatni. 1,5 éves a kisfiú és olyan szinten O lába van, hogy nem igaz.

Az én gyerekem mindent magától csinál/t, semmit nem erőltetek, mégis sokszor azon parázok, hogy nem túl korai e.

2012. jan. 7. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!