Mi a véleményetek az esti 21,30-22, 00 óra körüli fürdetésről egy négy hónapos babánál?
nagyon egyet értek az utolsó válaszolóval.ha pár hónapos korban elkezdi az ember a szoktatást,szépen fog aludni korán is.ehhez következetesség kell,és nagy türelem.az én fiam is csinált olyat,bár hál istennek nem sűrűn fordult elő,hogy felkelt hajnal egykor,és mint aki kialudta magát úgy gondolta,hogy vége az éjszakának.a férjem mondta,hogy hozzam át magunkhoz.közöltem,hogy ki van zárva.én mentem át hozzá,de nem játszottam vele,csak szépen ölbe vettem,hogy elálmosodjon,megnyugodjon,aztán be az ágyba.kijöttem,megint szólt,bementem,kijöttem,bementem,kijöttem és ez ment órákig napokon keresztül minden hajnalban.már zombi voltam.de pár nap után rájött,hogy akkor sem jöhet át,akkor sincs játék,így nem volt értelme fent kukorékolni.ilyen pár napos nem alvás 2-3 alkalommal volt olyan 1,5 éves koráig,de azóta nem volt szerencsére.minden alkalommal ezt a módszert alkalmaztam,és bevált.egyszer sem hoztam ki a szobájából,amikor meg már tudott állni,akkor ki sem vettem,csak visszafektettem
azt azért el tudom képzelni,hogy ez nem válik be mindenkinél,de szerintem sokan nem veszik a fáradtságot,vagy nem elég kitartóak.így ők még éjfélkor sem alszanak.de ez már nem az én gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!