Mi a véleményetek az esti 21,30-22, 00 óra körüli fürdetésről egy négy hónapos babánál?
Ha utána nyugodtan elalszik, és nem pörgeti csak fel még jobban a fürdés, akkor szerintem teljesen jó. Tízkor eszik, aztán lehet, hogy ki is bírja hajnalig.
Mi az elsőt nyolckor fürdettük, de a tesót szerintem később fogjuk, pont azért, mert így hátha végigalussza majd az éjszakát.
Nagyon jól hangzik, hogy egy ekkora babának 8-kor már aludni kéne....
Az enyém 3 hónapos, 7-kor van fürdetés és nem alszik 8-kor. Illetve alszik, de fekvés után fél órával felkel és megy a hiszti. Tegnap pl. fél 11-kor aludt el végleg. Mondjuk fél 9-kor kelt reggel.
Az èn lànyom születèse òta rossz alvò volt. Mindent megtettem, kipròbàltam, hiàba, így örültem haaludt, bàrmikor is. Igèny szerint szoptattam is. Tehàt ha ô nèha este pont aludni kívànt ès 22 òrakor volt fürdès akkor akkor ès kèsz!
Napirend csak annyira volt hogy minden dèlelôtt sèta, minden dèlutàn kimentünk a teraszra, este csak akisàgyba, csöndbe altattam stb.
Aztàn szèpen beàllt. 6 hònaposan màr mindent +/- fèlòràra tudtam: mikor fogenni, aludni, fürdeni.
A mai napig kicsi az alvàsigènye de este 23-6-ig alszik! Nem fogom 20 òrakor lefektetni hogy hajnali 4-tôl fennt legyünk... Majd alakul.
Ha nálatok ez vált be akkor csináld így!Én rá szoktam csodálkozni,ha ilyet hallok,de úgy vagyok vele,hogy mindenkinek a saját dolga.Az én lányom 16.5 hónapos.1 éves koráig este fél 7-7 körül fürdettük,aztán vacsi és a legtöbb esetben 8-kor aludt(3 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat).Mostanában fél 8,de legkésőbb 8-kor fürdetem és utána vacsizik(ha nem alszik jól napközben akkor 7 körül).Olyan 9 körül alszik és reggel 7.30 körül ébred,bár mostanában 8-8.90-ig is elalszik néha.
Tudom,van aki meg ezen csodálkozik!Nekünk viszont ez vált be. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!