Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az esti...

Mi a véleményetek az esti 21,30-22, 00 óra körüli fürdetésről egy négy hónapos babánál?

Figyelt kérdés

2012. jan. 10. 10:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

off.

8-8.30-ig

2012. jan. 10. 12:34
 12/32 anonim ***** válasza:
Hát én hiába fürdetem a lányomat este 7-kor, még éjfélkor is ébren van. Azt hittem, majd alakul, de már 2 éves. Hiába teszem le aludni, nem alszik el, a szemét meg mégsem ragaszthatom le. Nincs nagy alvásigénye, éjjel alszik 8-9 órát, délután még 1 órát, aztán simán kibír ébren még 8 órát.
2012. jan. 10. 12:48
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek nincs szüksége egy kis lefekvés előtti nyugis időre, amikor csak magával és a párjával foglalkozik, akkor semmi gond vele.

Én megőrülök, ha a gyerekek fél9 után még fent vannak, mert így is, mire megfürdünk a párommal, kb. fél 10 van és akkor kezdünk el tv-zni, meg egyebek, kb. 10-11 körül szoktunk elaludni és 6-kor kelünk.

Ha mindez eltolódna 1-2 órával, akkor pár nap után én már egy zombi lennék :)))))

2012. jan. 10. 12:59
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
ennyi idősen még ilyenkor fürdettünk mi is, mert 11-kor volt az utolsó etetés. Ha az utolsó előtti etetés előtt fürdettük (7 óra körül), éjjel nem aludt. Azért fürdettünk utolsó etetés előtt, mert a fürdés kifárasztotta és éjjel jobban aludt. Ha jól emlékszem, így már csak hajnali 4 körül kelt. Előtte volt, hogy éjjel 2-kor fenn kukorékolt. Aztán idővel lassan láttam én rajta, hogy igényli a korábbi fürdetést, megnyúlt az alvásidő, hamarabb feküdt este, hamarab vacsizott. Most 2 éves, 8.30-kor fürdik (előtte a hugit fürösztöm), 9-kor alszik.
2012. jan. 10. 13:12
 15/32 anonim ***** válasza:
62%
Késői! Nálunk is 7- kor fürdenek a babák, utána vacsi, mese és alvás reggel 7-ig!
2012. jan. 10. 14:05
 16/32 anonim ***** válasza:

Annó egyik volt munkatársnőmék 10 körül fürdették a babájukat,aztán rakták le aludni.

Viszont reggelig aludt!!! :) -na az sem mindegy,ahoz képest,hogy én még szerintem simán felkeltem még a 1.5 éves kislányomhoz éjjelente..hol ezért,hol azért..,pedíg a ciciről már 9 hónaposan leszokott..,de lehet hogy nála ez amolyan megszokás volt..

2012. jan. 10. 15:20
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak az lenne a bajom vele, hogy nem lenne egész nap egy nyugodt percem, és mikor végre este csend lehetne még fürdetnem kell, meg etetni altatni, mire végzek már én is félig alszom.

Szerintem hosszú távon sokkal jobb ha korai fekvéshez szoktatod, neki is jobb lesz és Nektek is, már ha van igényetek kettesben időt tölteni, vagy este nyugisan megfürdeni, összepakolni, esetleg megfőzni. Az enyémek max fél 9 kor alszanak, után csend és béke honol a házban. Imádom! :))

2012. jan. 10. 15:49
 18/32 anonim ***** válasza:

Mi is 21 körül fürdetünk. (4 hós a fiam)

A lányomnál is így csináltuk és fokozatosan hoztuk előre, így az alvás is előbbre került. Kb. 1 éves korában fürdött már 19-kor. Nekünk ez nagyon jó volt így, most is ennél maradunk.

2012. jan. 10. 18:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
a nullára lepontozott vagyok.érdekes,nekem sikerült olyan napirendet beállítani,hogy nyolckor alszik a fiam.amiért nektek nem,és éjfélkor fektetitek le pár hónapos gyereketeket,attól még nem kellett volna lepontozni
2012. jan. 11. 07:00
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor verd a melled. Szerencsés vagy. A mi babáink meg nem alszanak 8-kor.
2012. jan. 11. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!