Hogyan tanítjátok babátokat a "nem"-re?
10:12-es vagyok!
Már megint, nem tudom, tényleg úgy tűnik az írásomból, hogy folyton ütök a gyerek kezére??Mert NEM! Volt hogy kapott mikor már átlépett bizonyos határt és csak azért is olyat akart csinálni, amiből kára származott volna, megjegyezte, és most már én is csak ujj feltartással jelzek neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor dádá lesz...Tehát nem paskolom nonstop a kezét, de szerintem ha kapnak ilyen apró fegyelmezéseket(TEHÁT NEM VERÉST), ezektől nem lehet a gyerek lelki-sérült vagy hasonló. Nekem bevált ez, és nem érzem hogy ilyen dolgokkal maradandó kár érné, és majd később pszichológus kéne neki:)
Amúgy 13 hónapos a lányom, és már sokszor mikor mondom hogy nem szabad valamire már automatikusan emeli az ujját ahogy én szoktam:)
Na látod utolsó, de akkor minek is kell a kézrácspás egy ici picit is ha van határvonalatok ami müködik?
Minek kell egy apró kézrácsapás?
A férjed kezére is rácsapsz ha nem úgy tesz ahogy te szeretnéd?
Egy gyermeket csak azért üt meg egy felnött mert kisebb és vételenebb nála.
Egy ütésböl a gyermek csak ütést tanul.
nem értem meg, hogy ha van más fegyelmezö módszered is ami bevállik, ami jó és hatásos, akkor miért kell olyat tenni amit csak azért teszel mert te vagy az erösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!