Vannak lengyel v. lengyel származású kismamák? Ha tanítjátok lengyelül hogyan és mikortól a babátokat?
Más idegen nyelv, többnyelvűség is érdekelne. Nekem 15 hónapos fiam van, magyarul beszélek hozzá, már várjak a másik nyelvvel, hogy ne keveredjen nagyon?
Lengyeles anyukák nem kéne időnként összejárni? (Bp. és környéke)Mi Zsámbékon lakunk. Van valaki errefelé?
Mi itthon magyarul beszelunk, ezt szoktuk meg, Anyu nagyon jol beszel magyarul, akcentusa sincs. Én is, Hugom is tudunk lengyelul, nekem14 honapos a lanyom, de megmondom oszinten eddig lusta voltam vele lengyelul beszelni, pedig meg kene tanitani. Jovo honapban megyunk lengyelbe mamaekhiz meg nagynenikhez uncsutesokhiz katifatoba s ok is azert evente jonnek, 1-1 hetre jo lenne ha megtanulna, mert ha nagyobb lesz s nyarra kepasszolom kengyelbe, azert tudjon belül beszelni:) bizom abban hogy akkor majd az ottani gyerekektol tanul ezt azt, s majd akkor raallok hogy tanitgassam
bar neha mintha lengyelul gagyogna, mindig azt mondja jedzse:) magyarul egy szot nem szol de be nem all a szaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!