Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran mossátok...

Milyen gyakran mossátok babátok haját? Milyen samponnal, mennyi idős a baba, mekkora a hajmennyiség?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 22:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2 ikerfiú,11 hónaposak. Mind2nek van haja,az egyiknek már kezd hosszú lenni,a másiknak hatalmas hullámos hosszú haja van. Most télen heti 2x,max.3x mosom nekik, Johnsons búzacsírás samponnal. Nagyon fincsi illatú! Nyáron 2naponta mostam.
2012. jan. 10. 08:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Eleinte minden nap mostam samponnal, de nagyon kiszárította a fejborét. Nyáron minden nap lemostam a fejét, de csak a furdeto vízzel. Most 1 éves és heti 1x mosom a haját. Mincs hosszu haja, így elég 1x. Esetleg ha osszemaszatolja kajával a haját, akkor kénytelen vagyok igény szerint mosni :)
2012. jan. 10. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:

A Naturlandos fürdetőkrémet tesszük a vízbe, teljesen jó, a habos vízzel mosom a haját, ennél még nem kell több és jobb szerintem...

10 hónapos, és van haja, nem extra sok, nem extra kevés.

2012. jan. 10. 10:17
 14/19 anonim ***** válasza:
u.i.: minden nap leöblítem.
2012. jan. 10. 10:17
 15/19 anonim ***** válasza:
5hónapos naponta mosom Neki Gabi fürdetővel. Kb másfél hónapja indult be a haja növekedése:) eddig szinte kopasz volt
2012. jan. 10. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
2 éves vékonyszálú, rövid hajú fiam haját heti 1X, le van neki nyírva tüsire. Azóta mosom heti 2X, mióta tud ülni és nem hajlandó belefeküdni a fürdővízbe. Már nem emlékszem pontosan, mióta kopott meg a heti 2 hajmosás 1-re, de 12-14 hónapos korára tippelek. Lányom vékony szálú haja kicsit hosszabb, naponta mosom, ő 4 hetes. Nivea Baby tusfürdőt (egyben sampon is) használunk.
2012. jan. 10. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:
8 hónapos ikerfiúk, minden nap Gabi samponnal mosom a hajukat. Viszonylag sűrű a hajuk, le is vágtam már nekik rövidre, így szárazra is tudom törölni.
2012. jan. 10. 14:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én heti 2-3x mosom a fiam haját, (de alig van neki még, 4 hónapos) most éppen Nivea baby van itthon. A lányommal is ezt, a Johnsont, Gabit és a Bübchent használtuk, de az már régen volt és hosszabb is volt a haja. A Babét nem ismerem.
2012. jan. 10. 17:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Én hetente mosom a fiam haját Neogranormonnal. Kellemes illata van és nem csípi a manó szemét:)
2012. okt. 17. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!