Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan baba/kisgyerek, aki...

Van olyan baba/kisgyerek, aki nem hisztizik? Miért nézik meg ennyire az emberek?

Figyelt kérdés
14 hónaposom ügyesen rájött,hogy a hiszti szuper dolog. Ma boltban voltunk,és nem tetszett neki,hogy egy könyvet nem vehetett le a polcról, és fogta magát leült. Nem ordít,nem vergődik,csak leül és dünnyög. Erre úgy néztek rám,mintha most láttak volna először gyereket hisztizni.
2012. jan. 9. 12:28
1 2
 1/12 zkriszti3 ***** válasza:
A felnőttek elfelejtik, hogy nekik is volt kisgyerekük. A tiéd még csendesen viselkedett, de látnál, hallanál másik gyerkőcöket. Nekem a nagylányom csak egyszer hisztizett, a kicsi fiam viszont mindenkit felülmúlt. Most már érti mi a nem szó jelentése.
2012. jan. 9. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen.elfelejtik a saját tapasztalataikat. Esetleg jó "csámcsogni" ezen a dolgon. De most,hogy ezt kérdezted,elgondolkodtam,hogy én is megnézem az ilyen anyukákat, (holott az én gyerekem is szokott hisztizni nem tagadom) de én mindig azon agyalok,hogy én hogyan oldanám meg ezt a helyzetet. Eddig nem jutott eszembe,hogy ez akár rossz is lehet annak a szülőnek. Ma is tanultam valamit. Köszi. :)
2012. jan. 9. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Nyilván vannak kevésbé hisztis gyerekek is. Aki megnéz, annak vagy nincs gyereke, vagy már rég volt hisztis korban, vagy még nem volt hisztis korban a gyereke.

Amúgy én nagyon örültem volna, ha bármelyik gyerekem csendben ülve, dünnyögve hisztizett volna! :)

Az is lehet, hogy ezért néztek meg. Én, ha látom, még lehet, hogy irigykedtem volna, hogy csak ennyi a hiszti.

2012. jan. 9. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Még az tök jó ha leül és dünnyög :)) enyémeim akármit csinálok, akármit is vetek be (nevelési tanácsadó könyvek különféle trükkjeit) akkor is szinte naponta rendeztek ordítós jelenetet a boltokban, hol egyik hol másik, beosztották...

Mára kinőtték (3 és 5 évesek) de emlékszem már előre leizzadtam mikor vásárolni mentünk mindig kaptuk a feddő tekinteteket meg az idióta jótanácsokat attól kezdve hogy : ÓÓÓ szegénykém mi a baj, CSÚNYA ANYA nem veszi meg neked a túrórudit?? tól addig hogy : én gyerekem lenne már szájon teremtettem volna...-ig.

Hát túléltük az a lényeg:)

Viszont eszembe se jut csúnyán nézni egyetlen ordító gyerekre se, pontosan tudom milyen car érzés olyankor a szülőnek.

2012. jan. 9. 12:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Mikor lányom nekiállt sírni a strandon, egy idősebb férfi odaszólt, hogy milyen béna vagyok, mert az ő gyereke sohasem sírt. Én meg néztem rá, hogy ezt magyarázza annak akinek két anyja van, még hogy egy gyerek SOHASEM sír...

Szóval igen, az idő mindent megszépít, és az ember hajlamos csak saját magával és a saját gyerekével szemben elnéző lenni, míg másokra úgy néznek, mintha a Marsról jött volna.

2012. jan. 9. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Az én kislányom 16 hónapos,tud nagy jeleneteket csinálni:)

Én is meg szoktam nézni a hisztiző gyerekeket és anyukájukat,de inkább azért mert lehet van valami trükkjük amit bevethetnék én is a hiszti ellen.:)

Ha pedig olyat látok amit a te gyereked csinál,háááát irigykedve nézném,hogy csak ennyi a hiszti.:)

Egyébként meg sz@rd le a sok rosszindulatú embert!!!!

2012. jan. 9. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
az én fiam már 6 éves lesz de igazi dackorszak nálunk nem volt. 2 hét volt kb mikor nyilvános helyen rájött a hiszti akkor földhöz verte magát, ütött engem is, de én mindig higgadtan szó nélkül otthagyva mindent ilyenkor elindultam vele haza, és míg nem hagyta abba, csak arra figyeltem, hogy kárt ne tegyen magában de hozzá se szóltam. Otthon meg egy ilyen nagyobb hisztire emlékszem de akkor már nagyobb volt. Vele meg lehet beszélni dolgokat képes kompromisszumokba belemenni, amiért hálás is vagyok a sorsnak. A kicsi még nem ért a dackorszak közelébe de ő már más tészta vele szerintem lesznek gondok.
2012. jan. 9. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez off lesz, de most monja már meg a kedves lepontozó, hogy a 4 és 6. válasszal mi a baj? Nem én írtam egyiket sem csak szemet szúrt a 66%.
2012. jan. 9. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik válaszoló nem tudom mi a fenéért lettem lepontozva amikor kb. ugyanazt írtam mint más csak bővebben kifejtve....na mindegy semmi értelme már itt válaszolni ...
2012. jan. 9. 15:05
 10/12 zkriszti3 ***** válasza:
100%
első vagyok. Napok óta figyelem ezt a lepontozást. Most megfordult a fejemben, hogy nem egy hozzászóló pontoz le, hanem csak egy ide látogató. Normális válaszaimat pontozzák le. Bocs az off-ért de ezt valakinek el kellett mondanom.
2012. jan. 9. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!