3 hós kislányom nem akarja magát kinyomni ha hasra fektetem. A fejét átfordítja, fel is emeli, de a kezével nem nagyon hajlandó "dolgozni". Egy idő után sír, és vissza kell fordítani. Aggódom, hogy ez nem igazán van rendben. Szerintetek van okom rá?
És mi a gond? Még csak 3 hónapos...
Ha egy hónap múlva ugyanitt tart, akkor van baj.
De ha a csípőjével van gond, akkor úgyis viszed ortopédiára, ott kérdezz rá, és ha kell, majd küldik tornára.
Köszi a válaszokat!
Tudom, hogy nincs elkésve semmivel, csak kérdezte az egyik védőnő, hogy kinyomja e magát rendesen. Mondom, hogy nem nagyon akarja. Erre semmi reakció...
Február 16-ra kaptunk időpontot az ortopédiára, ha addig sem javul a helyzet, akkor rákérdezek. Kengyelt vagy terpeszpelust mikor szokott felírni a doki?
Második vagyok.
Az egyik lányom nagyon laza csípővel született, de őt 4 hetesen vinni kellett, mert gyakorlatilag úgy lötyögtek a lábai, mint egy rongybabának. Ő terpeszpelust hordott, 2 hónapig non stop, és rendbe is jött.
Azért gondolom, hogy nem ez van a háttérben, mert a másik lányom csípője teljesen rendben volt, mégse tudtam egyiket se hasra tenni egész addig, amíg maguktól nem forogtak oda. Egyik 6, másik 4 hónaposan forgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!