Lapos a bal oldalon a kislányom koponyája, hol lehet kapni erre valami párnát amitől tuti nem tudja oda fordítani?
Figyelt kérdés
Az összetekert pelust, és pokrócot hiába teszem oda azonnal ellöki.
Ugye ez még javul?
2 hós!
A hülye védőnő egy hónapja azt mondta ez nem baj, és tessék...
2011. máj. 6. 09:04
1/9 anonim válasza:
Lehet venni pl brendonban elfordulásgátlót!
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl sokat fekszik a babád?
4/9 A kérdező kommentje:
van, olyan h túl sokat fekszik?
Hát egy ennyi idős még mit csinálhat?
2011. máj. 6. 09:13
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt néztem én is! Csak ebben nem tudja oldalra fordítani? Már eléggé lapos neki!
Pedig már 3 hete szóltam a dokinak, de az csak azt mondta hogy tornáztassam, most változzunk is orvost.
2011. máj. 6. 09:48
7/9 anonim válasza:
Szerintem a kedves válaszoló az úgy értette, hogy sokat fekszik a hátán, napközben legyen sokat hason is, lehet eleinte nem fog neki tetszeni, de úgy fog erősödni. Így a koponyája sem fog ellaposodni.
8/9 anonim válasza:
Kislányom 13 hónapos. Állandóan a hátán alszik és mindig csak a bal oldalára fordítja a fejét. (Voltunk vele Dévény tornán, nincs semmi baja, így kényelmes neki) Eleinte én is aggódtam, mert lapos volt azon az oldalon. A kitámasztás, elfordulásgátlós párna csak próbálkozás maradt, mert kislányom mindent kicselezve addig ficergett, míg a hátára nem tudott fordulni és már aludt is mint a bunda. Napközben sokat volt hason, de nem 2 hónaposan. Akkor még csak perceket volt el hason. Mára szépen kigömbölyödött a buksija. Szerintem ezen ne aggódj túl sokat. Persze tedd meg amit lehet, de úgyis a babád fog dönteni. Ha neki háton kényelmes, akkor..... sajnos lehet, hogy nem tudsz tenni semmit.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez kicsit megnyugtatott.
Kipróbáljuk azt a szív alakú párnát.
Van hason is, mert hasfájós, a délutáni szundikat hason nyomja:)
2011. máj. 6. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!