Nem gond, hogy a 3 hetes kis fiam ha hason van megemeli a fejét és átfordítja a másik oldalra?
Figyelt kérdés
Azért van hason mert hasfájós,amikor először láttam,hogy mit csinál megijedtem.2011. szept. 16. 17:42
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális, minden baba meg tudja csinálni, már a pár napos újszülöttek is.
2/9 anonim válasza:
Gratula, nagyon ügyes.
Dicsérd csak meg :]]
Minél többet csinálja, annál erősebb lesz a gerince.
Tornáztasd is.
Lába úgy tud erősödni, ha nagyon kis erővel ellentartasz neki a talpánál.
3/9 anonim válasza:
ne értsd félre a kérdést,-de miért ijedtél meg ennyire?
4/9 anonim válasza:
Ne ijedezz, nagyon ügyes! Teljesen oké, hogy ilyet csinál már.
5/9 anonim válasza:
És majd ha átfordul akkor szívinfarktust kapsz? Jó ég!!!
6/9 anonim válasza:
20,09 -e s :DDDD
szóval miért lenne baj? vagy most dicsekedni szerettél volna? ....az én lányom is fordította a buksiját :)
7/9 anonim válasza:
Enyém már a kórházban csinálta ezt.
8/9 anonim válasza:
De, nagy bajt jelez!
Ragaszd le szigetelőszalaggal!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,bár némelyikben enyhe gúnyt éreztem..)Bocsánat ha nem vagyok "perfekt" csecsemőkből,nem tudom mi mikor kezdődik illetve történik először!A lényeg hogy ügyes a kicsi fiam!)
2011. szept. 17. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!