A DM-ben megdrágultak a babaételek? Kecskemétit szoktam ott venni, most a húsos ételek 5 hósak 299 lett 249 helyett. A
Figyelt kérdés
Az Auchanban még akciómentesen is 244 Ft. (most akciós is egy két fajta, ami 199)2012. jan. 9. 16:07
11/18 A kérdező kommentje:
szerintem a héten ellátogatok a rossmannba
2012. jan. 9. 16:56
12/18 Beus6 válasza:
Minden drágult a Dm-ben pont most jöttem haza a vásárlásból!! meglepődtem :O
13/18 anonim válasza:
De miért csodálkoztok, hiszen áfát emeltek!
Vagy lehet, hogy lejárt a tartósan alacsony áruk.
14/18 anonim válasza:
tegnap 16:41-nek!
A Brendonban most csak 265 Ft! (345 helyett. Tehát eleve olcsóbb a Brendonban!)
De sok bébiétel akciós még ezen kívül, neten nézd meg!
15/18 A kérdező kommentje:
én már régóta a DM-ben vásároltam, és őszintén, szinte soha nem volt akciózva a bébiétel!! A rossmannban folyamatosan, meg az Auchanban is.
A DM-ben miért nincs???
2012. jan. 10. 10:31
16/18 anonim válasza:
Hát én meg ott dolgoztam és rendszeresen akciózva van valamelyik fajta. Régebben kis piros táblácska jelölte, aztán meg piros árcimke.
17/18 A kérdező kommentje:
én több hónapja ott vásárolok és többnyire Kecskemétit, de az sosincs akciózva. Arra vártam már több hónapja és most még meg is drágult.
2012. jan. 10. 16:14
18/18 anonim válasza:
Mivel már fél éve itthon vagyok a kislányommal, ezért nem tudom neked megmondani, hogy mikor volt utoljára akciós, de biztos, hogy volt, mert mindegyik szokott akciós lenni. De hiába is mondom, ha nem hiszel nekem. Pedig ugye én cseréltem az akciót a 2 kezemmel amíg dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!