Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat hós babátokat eszetekbe...

Hat hós babátokat eszetekbe jut biliztetni?

Figyelt kérdés
Ezzel akaszt ki egy illető. Ma is megkérdezte tőle: Na és bilizel már? Hát szerintem nem hiába mondják hogy másfél két éves korban érik meg rá az idegrendszer. TAlán még baja is lehet idegileg vagy lelkileg a gyereknek tőle, nem? Lehet hogy fizikailag meg tudja tanulni, de úgy ahogy azt mondják lehet túl későn, szerintem lehet túl korán is. (ő már a lányát 3 hós korában biliztette. 9 hósan szobatiszta volt. A fia is egy évesen. De van feszültség, főleg a lányban. Nem tudom nem e ettől is lehet egyrészt)Vélemények?
2009. máj. 24. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

Pár hozzászólással korábban már írtam itt. A visszatérésem oka az, hogy pár perce olvastam egy cikket az NLC - n. (Nők Lapja Café, ha esetleg meg akarod nézni. Babázzunk rovatban.) Ott van leírva, hogy egy egyetemista pár 6 hós kislánya szobatiszta. Az anyja három hetesen már speciális bilire tette. Ha gondolod olvasd el.

Engem ugyan nem győzött meg, főleg azzal nem, hogy 30-40 percenként bilire teszi. Nagyon "jó" lehet a gyereknek.

Szóval én elolvastam ezt a cikket, de egyáltalán nem kaptam kedvet a gyerek korai bilin kínozására.

2009. máj. 24. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
22%

18.53!!!"Az meg kizárt dolog, hogy 9 hósan, vagy 1 évesen szobatiszta legyen!"ezt írtad!

Képzeld nem kizárt,vannak olyan gyerekek akik 9 hónaposan vagy 1 évesen szobatiszták! Had döntsék már el a szülök hogy mikor nevelik szobatisztaságra a gyereküket,miért kell leszólni azokat! Nem ez az első hogy azt látom hogy aki előbb leszoktatta a gyermekét azt lepontozzák! Mi sem szóljuk le azokat akik 3 éves gyereket még pelenkáznak!

lehet le pontozni!

2009. máj. 24. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Nekem is több ismerősömnél is kb. 8 hónapos kortól ismertették a bilivel, biliztették, persze nem akaratosan és nem nyomva kényszert a babára, és 11-12 hónaposan szobatiszták lettek. És én is olvastam arról a módszerről (persze itt nem a szobatisztaság a cél, csak velejáró kellemes dolog), ahol már újszülött kortól nem pelusozzák a bébit, hanem figyelik a jelzéseit. Közelebb hozza a szülőt és a gyereket egymáshoz állítólag. Amúgy saját tapasztalat, hogy a gyerekek jeleznek pisi és kaki előtt. Az én kicsi fiam (7 hónapos lesz), is jelez hangadással, ha van türelme az embernek erre mindig reagálni, hamar kialakulhat a kölcsönösség. Szerintem, ha már a baba stabilan ül, és a szülő úgy gondolja, elkezdheti, nem lesz attól semmi baja a babának. Én is el fogom kb. 1 hónap múlva, úgyis meleg lesz, legalább meztelenkedhet a kis törpemanóm egyet. De ez szerintem minden szülő maga döntése, senkit sem kell leszólni, vagy bírálni azért, mert máshogy csinálja.
2009. máj. 25. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!