Hat hós babátokat eszetekbe jut biliztetni?
Pár hozzászólással korábban már írtam itt. A visszatérésem oka az, hogy pár perce olvastam egy cikket az NLC - n. (Nők Lapja Café, ha esetleg meg akarod nézni. Babázzunk rovatban.) Ott van leírva, hogy egy egyetemista pár 6 hós kislánya szobatiszta. Az anyja három hetesen már speciális bilire tette. Ha gondolod olvasd el.
Engem ugyan nem győzött meg, főleg azzal nem, hogy 30-40 percenként bilire teszi. Nagyon "jó" lehet a gyereknek.
Szóval én elolvastam ezt a cikket, de egyáltalán nem kaptam kedvet a gyerek korai bilin kínozására.
18.53!!!"Az meg kizárt dolog, hogy 9 hósan, vagy 1 évesen szobatiszta legyen!"ezt írtad!
Képzeld nem kizárt,vannak olyan gyerekek akik 9 hónaposan vagy 1 évesen szobatiszták! Had döntsék már el a szülök hogy mikor nevelik szobatisztaságra a gyereküket,miért kell leszólni azokat! Nem ez az első hogy azt látom hogy aki előbb leszoktatta a gyermekét azt lepontozzák! Mi sem szóljuk le azokat akik 3 éves gyereket még pelenkáznak!
lehet le pontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!