Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok arról, hogy 19...

Ben Tyler kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy 19 évesen apuka leszek és ez engem boldoggá tesz?

Figyelt kérdés
Csak olvastam itt a sok negatív véleményt a fiatal szülőkről és érdekelne, hogy mi a véleményetek rólam.
2012. jan. 8. 11:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! ne törődj a sok negatív hozzászólóval, sokan irigyek vagy csak pusztán rosszindulatúak.A mi esetünk is hasonló,20 évesen lettem terhes védekezés mellett, párom akkor volt 19 éves.Főiskola mellett mindketten dolgoztunk,én örököltem egy lakást is ami a mamámé volt,de mivel főiskolások vagyunk így albérletben laktunk.Megtartottuk,mindent megvettünk a babának,sőt rengeteg dolgot is kaptunk,ugyanis van nekem egy kisöcsém 4 éves, aki elég késői gyerek.Kicsit meg voltunk ilyedve az elején hogy mi lesz,a szülők se lelkesedtek rögtön.Most 8,5 hónapos a kisfiunk,mindenki oda van érte a párom fantasztikus apuka,rengeteget foglalkozik,játszik vele,nagyon szereti,és be kell valljam sokszor türelmesebb,és odafigyelőbb 20 évesen,mint én 21 évesen.Mellette tanulunk,párom dolgozik is,én otthon elvégezhető munkákat csinálok, a babának mindene meg van. Nem egyszerű mindent összeegyeztetni,és egyszerre csinálni,vannak nehéz napok de megéri,és meg lehet csinálni.Nagyon örülünk mindketten,hogy ilyen fiatalon lettünk szülők,egyikünk sem akarta az első gyereket 24-25 éves kora után,és mivel később szeretnénk még 1-2 gyereket nem is baj ha korán kezdjük,sokkal jobb fiatalon "gyerekként" gyereket nevelni,később is nagyon jó lesz,mert közelebb vagyunk egymáshoz korban,így jobban meg fogjuk érteni egymást,nem beszélve arról,hogy nagyon jó a gyerekkel játszani,mi is kikapcsolódunk,Ő meg nagyon örül,hogy ott vagyunk vele,fittebbek,türelmesebbek,és kevésbé vagyunk fáradékonyak,mintha 30 évesen válnánk szülővé.Egyik 27 éves barátnőm,meg is jegyezte,hogy sajnálja,hogy Ő 26 évesen szült,mert sokkal jobban járt volna,hamarabb születik a kislánya.A csoportársaink szinte mindennap elmondják milyen jó nekünk,hogy már van családunk,nekik az egyetlen szórakozás a buli és az ivás a tanulás mellett, mi is elmegyünk egyszer-egyszer bulizni,de egyikünk sem szenved attól,hogy nem lehet mindennap,vagy minden héten.Gratulálok nektek,sok sikert kívánok,és kitartást a nehezebb napokra,és az első hetekre,mikor még nem rázódtatok bele !
2012. jan. 8. 15:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy így álltok a dologhoz, én 20 évesen szültem a fiamat, a férjem 27 volt. Nagyon szeretjük, mindent megadunk neki, és most se csinálnánk másképp! Gratulálok Nektek, sok boldogságot, jó egészséget. Annyit kérdeznék, hogy fiú/lány lesz-e, és mikorra várjátok?
2012. jan. 8. 15:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Én 35 évesen szültem a párom 35 évesen lett apa. BÁRCSAK találkoztunk volna 19 évesen, és akkor szülhettem volna...Legyetek ügyesek, és nagyon boldogok. SOK SOK türelemre lesz szükség, remélem van apa-anya mindkettőtök részéről, és lesz segítségetek.

Sok boldogságot:-)

(Én is szeretnék 300-at keresniiiiiiiiiiiii)

2012. jan. 8. 15:43
 24/25 A kérdező kommentje:

szia 22: Kislány lesz és február 26-ra van kiírva a párom! Én már nagyon várom!!

Szia 23: Pénzügyi tanácsadóként dolgozom egy biztosítónál, mellette tanulok az egyetemen mint programtervező informatikus, és még néha néha számítógépeket javítok hobbi szinten és ebből van még némi bejövőm!!

Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat!

2012. jan. 8. 18:01
 25/25 anonim ***** válasza:

15:43 vagyok

Nagyon ügyes vagy. Büszke lehet rád az egész családod, és biztos, hogy büszke lesz rád a kisányod is.

2012. jan. 8. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!