Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy a baj a babámmal?

Nagy a baj a babámmal?

Figyelt kérdés

7 hónapos. Az a gondom, hogy nem próbálja kinyomni magát a kezével. Mindig könyököl. Soha nem nyújtja ki a kezét, nem támaszkodik rá, ha hason van. Ez nem baj?

Mindig így van a keze: [link]

És így soha nem nyomja ki magát: (csak nagyon nagyon ritkán) [link]

2012. jan. 7. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam 7 hónapos lesz a hónap végén, ő sem csinálja ezt. Csak simán könyököl. De ő még forogni is csak most kezdett..nem is viszi túlzásba. Halára paráztam magam a forgás miatt, mindenki szemöldökfelhúzva idióta hangnemben: Més MOST SEM fordult meeeg? Én meg már mindenhova írogattam, ide is, hogy atyaég mibaja a gyereknek. SEMMI. Lusta mint az anyaföld. Tanultam belőle.Nem könyököl? Leszarom, majd fog.Pedig én aztán paramami vagyok a javából. Ha meg túl lépünk egy bizonyos "határt" hogy eddig meg kellett volna tanulnia könyökölni, akkor ellátogatok egy tőlem okosabbhoz. Én nem aggódnék a helyedben:-) Majd könyökölnek ha eljött az ideje:-)
2012. jan. 9. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:

13:03-as vagyok.

8,5 kiló. Akkora mint egy dinnye:-)

-pip-

2012. jan. 9. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia, az én lányom nemsokára 8 hós lesz, már kapaszkodva jár, mindenhol feláll és lépni próbál, kúszik, de nem mászik, nem tolja így ki magát. Elvittem gyógytornászhoz, de semmi baja. Nem is tudott mit kezdeni vele, mert mindig felállt a kezében, hiába próbálta mászatni. A lányom 10 kg. Egyébként ha a kezemben van és mondjuk asztalra hajol vagy a kanapán a karfára, akkor szépen megtartja magát nyújtott kézzel (gyógytornász is így nézte meg, hogy a kezével van-e gond). Sőt, ha leteszem négykézlábra, akkor úgy marad egy percig, aztán megpróbál fölállni vagy hason tovább gurul. Szóval ha egyébként ügyesen mozog, nyúl a dolgok után, forog, akkor nincs vele semmi baj.
2012. jan. 9. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!