HIPP jó éjt papi csokis tejbegríz 6hósnak? Hogyan ha tej van benne? Ti adnátok ennyi idős babátoknak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 00:48
1/7 anonim válasza:
Nem ismerem a hipp termekeket, de ha ra van irva a 6 honap, akkor adnam. A tapszer is tehentejbol van, de a kornak egfelelo allergeneket kivonjak a bebietelekbol.
2/7 anonim válasza:
Én kaptam ajándékba, az nem csokis volt, hanem sima. Megettem, nem volt rossz, de a gyereknek nem adnám, mert az van ráírva hogy teljes tej van benne
3/7 anonim válasza:
Én adom a gyerekeknek 6 hónapos koruk óta, nagyon szeretik!
4/7 anonim válasza:
Én is 6 hónaposan adtam a lányomnak. Mondjuk a csokisat nem szereti, a kekszeset annál inkább. :)
5/7 anonim válasza:
"Hogyan ha tej van benne?"
tejfehérje szét van bontva mint a tápszerben is! ettől allergizál kevésbé és így lehet, hogy már az újszülöttek is kaphatnak tehéntej alapú tápszert :)
6/7 anonim válasza:
Aki a tej miatt nem adja ezt a jóéjt papit, az nem ad tápot, tejpépet, joghurtot, stb.???
7/7 anonim válasza:
én fiam nem ihatott tehéntejalapút, így se tejpépet se joghurtot se túrót se tápszert se. de van speciális készítmény is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!