Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » GYED 2012-ben. Ki mit tud a...

Betta55 kérdése:

GYED 2012-ben. Ki mit tud a változásokról? Nekünk nem kompenzálnak? Mivel, így 12.100 ft. -tal kevesebbet kapunk, akik minimálbéren voltunk.

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Kedves boszi

Ne aggódj, már felszámolták a céget. DE én mindig normálisan bejelentett munkahelyre mentem dolgozni.

És örülök, hogy ennyire irigy vagy.

Gondolom a te végzettséged is olyan, mint az enyém és a gyakorlatod is. Bár az írásodból inkább egy szakmunkásnak tűnsz. Neked is minden jót!

Kedves Kérdező

Sajnálom, hogy vidéken ez van, de lehetett volna a főnököd annyira emberi, hogy a terhességednél felemeli a fizudat vagy most ő kompenzál.

2012. jan. 7. 09:20
 22/24 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok irigy, csak bosszant, hogy lenézel másokat! Nem szakmunkás végzettségem van, tanárképző főiskolára jártam. Nem minimálbérre vagyok bejelentve, de nem nézem le azokat, akik ilyen kevés pénzből élnek! Ugyanis nem ők tehetnek róla, hogy ennyi a minimálbér. Nincs mindenkinek lehetősége tanulni. Neked talán protekciód volt, van és talán lesz is! Ráadásul sokkal több olyan szakmunkással találkoztam, akik értelmesebbek voltak mint bármelyik diplomás! Te vagy a példa rá, hogy néha még jobb emberek is azok, akiknek nincs diplomája! Elgondolkozhatsz azon is, hogy mi lenne ha nem lennének szakmunkások? Ki sütné neked a kenyeret? Ki javítaná meg az autódat? Ki szerelné meg az elromlott mosógéped? Ki rakta össze azt a televíziót amit nézel? Felsőbbrendűnek érzed magad náluk? Akkor te még annyit se érsz mint ők!!
2012. jan. 7. 12:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
boszi: te meg a válaszoddal pont arra a szintre süllyedtél le, amit emlegettél.:)
2012. jan. 7. 13:14
 24/24 anonim ***** válasza:
68%

Senkit nem nézek le, csak nem az állambácsit kell okolni a rossz döntésért, hanem a munkáltatót, aki nem jelentett be rendesen.

Ezzel tisztába volt a kedves kérdező, aki könyvelő, tudta, hogy milyen feltételek mellett vállal babát. Fel kell keresni a munkáltatót és számonkérni.

Soha nem volt protekcióm az életben. Miért lett volna?

Igen, szerencsém is volt, amikor a munkahelyeimre felvettek, de utána én bizonyítottam a tudásommal. És amikor jutalmat kaptam, azt is magamnak köszönhettem (több százezer ft-ot)

2 gyermekem van, segítségünk sincs a párommal, mielőtt erre is kitérnél. Senki nem ad semmit, senki nem vigyáz a gyerekekre, akiket soha nem passzoltam le.

Tényleg nem értem a stílusodat boszi.

Járni járhattál tanárképzőre, de el nem végezted, az is biztos......

2012. jan. 7. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!