GYED 2012-ben. Ki mit tud a változásokról? Nekünk nem kompenzálnak? Mivel, így 12.100 ft. -tal kevesebbet kapunk, akik minimálbéren voltunk.
Kedves boszi
Ne aggódj, már felszámolták a céget. DE én mindig normálisan bejelentett munkahelyre mentem dolgozni.
És örülök, hogy ennyire irigy vagy.
Gondolom a te végzettséged is olyan, mint az enyém és a gyakorlatod is. Bár az írásodból inkább egy szakmunkásnak tűnsz. Neked is minden jót!
Kedves Kérdező
Sajnálom, hogy vidéken ez van, de lehetett volna a főnököd annyira emberi, hogy a terhességednél felemeli a fizudat vagy most ő kompenzál.
Senkit nem nézek le, csak nem az állambácsit kell okolni a rossz döntésért, hanem a munkáltatót, aki nem jelentett be rendesen.
Ezzel tisztába volt a kedves kérdező, aki könyvelő, tudta, hogy milyen feltételek mellett vállal babát. Fel kell keresni a munkáltatót és számonkérni.
Soha nem volt protekcióm az életben. Miért lett volna?
Igen, szerencsém is volt, amikor a munkahelyeimre felvettek, de utána én bizonyítottam a tudásommal. És amikor jutalmat kaptam, azt is magamnak köszönhettem (több százezer ft-ot)
2 gyermekem van, segítségünk sincs a párommal, mielőtt erre is kitérnél. Senki nem ad semmit, senki nem vigyáz a gyerekekre, akiket soha nem passzoltam le.
Tényleg nem értem a stílusodat boszi.
Járni járhattál tanárképzőre, de el nem végezted, az is biztos......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!