Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Theophyllin kúp-tól volt már...

Theophyllin kúp-tól volt már valakinek rosszul a babája?

Figyelt kérdés
Szerda óta adom a 7 hónapos kislányomnak a theophyllin kúpot, azóta egyszerűen éjjelre kifordul önmagából, nyugtalan, vergődik sír, sehogy nem tudom megnyugtatni. Kap mellé antibiotikumot a ceclorettát. A doki mondta, hogy a kúp mellékhatása lehet ez. Teljesen kétségbe vagyok esve, most adjam vagy ne adjam.
2012. jan. 6. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bár a kérdés meglehetősen régi, de a későbbi érdeklődők számára hadd írjam le, hogy az én 10 hetes kislányom is kapta a kúpot - egyszer (tegnap)!!! Soha többet nem adom neki!!! Kb. 24 óra után ment ki a hatása, vigasztalhatatlanul sírt, remegett, reszketett, görcsben volt és mindent kihányt délután, este és hajnalban. Attól féltem, hogy kiszárad. Arról nem is beszélve, hogy mit érezhetett, hol fájhatott szegény kis drágának! Én elkívántam mindenhová, aki ezt gyógyszerként meri adni és árulni. Ez nekünk méreg volt!!! Ráadásul a doktornő 2*1 kúpot írt fel (20 mg-osat), noha nem is köhög szegénykém! Felzaklató, kétségbeejtő, ami a kislányommal történt!
2013. dec. 7. 17:54
 12/12 anonim válasza:
Rákerestem erre a kúpra a neten, mert gyanús volt, hogy a 7,5 hónapos kisfiam egész éjjel alig aludt, zaklatottan, nyugtalanul sírt, szinte vibrált... Gyanítottam, hogy köze lehet ahhoz, hogy a nap folyamán kapott 2 ilyen kúpot. Ezek szerint másoknál is volt ilyen mellékhatása a kúpnak. Ezután tuti mást íratok fel neki, nagyon nem vágyok még egy ilyen éjszakára...
2014. nov. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!