Theophyllin kúp-tól volt már valakinek rosszul a babája?
Figyelt kérdés
Szerda óta adom a 7 hónapos kislányomnak a theophyllin kúpot, azóta egyszerűen éjjelre kifordul önmagából, nyugtalan, vergődik sír, sehogy nem tudom megnyugtatni. Kap mellé antibiotikumot a ceclorettát. A doki mondta, hogy a kúp mellékhatása lehet ez. Teljesen kétségbe vagyok esve, most adjam vagy ne adjam.2012. jan. 6. 13:07
1/12 anonim válasza:
Szia.nálunk is ugyan ez a helyzet a kúptól.Ha délután 1 órakor adom be,még is van hatása éjjelre is és nem akar aludni,vergődik,nyugtalan,de volt már olyan is hogy csak sírt és sírt.Én inkább nem adom neki azóta sem.Ezek sajnos a mellékhatásai :(
2/12 A kérdező kommentje:
És ha nem adod neki akkor mit adsz helyette? Én sem akarom adni. Mondjuk ma reggel kapott...de azt hiszem ez volt az utolsó.
2012. jan. 6. 14:09
3/12 anonim válasza:
Szia.Amikor beteg és nagyon csúnyán köhög akkor a Dr.Theiss lándzsás utifű szirupot. 6 hónapos kortól ajánlott.meg fenistil cseppet is szoktam neki meg baby luuf balzsammal szoktam vékonyan bekenni a hátát.Általában 2 nap alatt helyre jön :)
4/12 A kérdező kommentje:
elmentem megvenni ezeket,bár a ládzsás utifűre azt mondta vki,hogy allergizál,Te erről tudsz valamit,merjem adni ezt egy 6és fél hónaposnak?
2012. jan. 6. 15:15
5/12 anonim válasza:
Megmondom őszintén,hogy erről még nem hallottam hogy allergizál.a gyógyszertárban kérdezték milyen idős babának kell? Én adnám neki.
6/12 A kérdező kommentje:
Persze kérdeztél és mondtam is, a gyógyszertáros annyit mondott, hogy 6 hóstól adható. A szomszédom mondta, hogy allergizálhat...mindegy, holnap adok nappal egy kiskanálnyit, ha esetleg allergizálna akkor nappal legyen ne este, de még mindig jobb mint ez a mocsok theophylin. Soha többé ilyen éjszakát, mint amilyeneken mi túl vagyunk:-(
2012. jan. 6. 17:14
7/12 A kérdező kommentje:
kérdeztél-kérdeztéK
2012. jan. 6. 17:18
8/12 anonim válasza:
Át tudom érezni,mi is igy voltunk :( Mikor mondtam a védőnőnek,nem hitte el :( Jobbulást kívánok nektek!!
9/12 A kérdező kommentje:
köszi:) A válaszokat is!:)
2012. jan. 6. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!