Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek hogy sikerült a babafot...

Nektek hogy sikerült a babafotózás otthon?

Figyelt kérdés
Kislányom 6 és fél hónapos, tegnap volt a fotós, hát... kicsit csalódott voltam, mert még véletlenül sem úgy sikerült ahogy szerettem volna. Naná, hogy átírta a napirendjét a kishölgy, s mikor elvileg vidám-mosolygós, és addigra jött a fotós, na tegnap olyan komoly volt, hogy nem ismertem rá , akármit csinálhattunk nem mosolygott. A végére ( az egész fotózás volt fél óra, tehát nem órákig nyúztuk) már nyűgös is lett. Biztosan lesznek szép képek, de bánom, hogy az igazi , mosolygós, huncut arcát nem sikerült megörökíteni, talán majd az 1 éves fotózáson? :) Nálatok hogy volt? szívesen olvasnék sztorikat!
2012. jan. 6. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milyenek lettek a képek? (bár ez jó régi topik, de hozzám pont ma állított be egy fotós és nem tudom mit csináljak.) Igazából én attól félek, hogy a baba félni fog az idegenektől.
2012. jún. 18. 16:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Annak ellenére, hogy szinte alig mosolyog pár képen a kislányom, nem bántam meg a fotózást, épp a jövő hónap elején lesz az 1 éves fotózása - ez egy ilyen csomag volt, 2 fotózást foglal magába. Hiába tudunk mai világban már mi is szuper képeket csinálni, azért az mégis más, amit egy profi csinál! Mondjuk ez is nagy biznisz, mert persze messze nem annyiba kerül a végén, mint amit megbeszéltünk, mivel lehet ilyen-olyan képet venni, nagyítottat, nagyszülőknek kis albumot , CD-n a képeket... szóval ezzel számolni kell!

2012. jún. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!