Szerintetek baj, ha az újszülött babám ruháit nem sensitív mosóporral és öblítővel mosom, hanem azzal, amivel a mienket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 10:11
1/8 anonim válasza:
Én is azzal mostam mindig is, ariellel.
Majd kiderül, érzékeny-e a bőre.
2/8 anonim válasza:
én is azzal mostam amit mi használtunk
semmi baja nem lett
3/8 Kerria válasza:
Én is azzal mosom, figyeld meg a bőrét, ha nem lesz kiütés rajta, akkor nem érzékeny rá, és nyugodtan használhatod tovább.
4/8 anonim válasza:
Nekem muszáj sensitiv-el mert nagyon száraz a gyerekeim bőre, de egyébként simán mosnám simával...
5/8 anonim válasza:
Egy tv műsor foglalkozott vele annak idején, hogy a senvitive mosópor sem igazán az...lényegében teljesen mindegy, ugyanaz az összetétele. Az első pár hétben esetleg helyettesítheted az öblítőt ecettel. Nem marad meg a szaga a ruhán, és jól puhít, fertőtlenít. Én fél dl. ecetet (10%-os)tettem egy fél adag ruhához.
6/8 anonim válasza:
Én kezdettől a mienkkel mostam, öblítőt pedig nem használok. (Néha ecetet).
Úgy gondoltam, ráérek váltani, ha baj lesz a bőrükkel. Nem lett. Már két gyereknek...
Egyébként ha egy babának igazán érzékeny a bőre, akkor mosódióval és mosószódával kell mosni a ruháit. (Ismerek ilyen ekcémás gyerkőcöt). Szóval az a sok "sensitiv" az reklám, üzlet, pénz, pénz, pénz...
7/8 anonim válasza:
Én ugyanazzal mosom, mint a miénket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Kimostam én is a mienkkel, majd ha gond lesz akkor váltok.
2012. jan. 6. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!