Milyen mosóporral mossam az újszülött ruháit? Lehet öblítőt használni?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat.2011. jún. 29. 17:37
1/10 anonim válasza:
Persil sensitive mosógélel és silan vagy coccolino sensitive öblítővel mostam ki a ruháit.
2/10 anonim válasza:
Ariel mosóport használok. Én öblítőt is használok, lenor sensitivet. Semmi baja a babának tőle.
3/10 krisztina27 válasza:
Dreft baby sensitive és silan sensitiv-vel öblítek, már a születése előtt is ezzel mostam ki a ruháit, semmi baja.
4/10 anonim válasza:
Én is ugyan azt használom, mint az utolsó válaszoló annyi különbséggel, hogy mióta szólt a védőnő, hogy nem kell öblítőt használni, elég a mosópor, azóta csak a dreft sensítivet használom
5/10 anonim válasza:
Én is Dreft Baby&Sensitive-vel mosom a ruháit a babámnak, öblítőt nem használok, ettől anélkül is jó illata van a ruháknak.
6/10 nacebee válasza:
én is dreftet használok,de mióta kapót kanalasat azóta keverem ariellel.öblítő bip hypoall.
7/10 anonim válasza:
"Én is Dreft Baby&Sensitive-vel mosom a ruháit a babámnak, öblítőt nem használok, ettől anélkül is jó illata van a ruháknak."
szintén :)
8/10 anonim válasza:
Változó a te babádtól függ.
A persil sensitívet az én babám nem bírta,pöttyös lett.
Így a síma arielt próbáltam mint magunknak öblítö pedig bip hipoalergén
9/10 anonim válasza:
Én Persil sensitive folyékony mosószert és Gabi öblítőt használtam.
10/10 anonim válasza:
Eleinte folyékony Arielt használtam, most már Tide-ot.
Az öblítő maradt Silan sensitive.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!