Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mennyire figyel...

Szerintetek mennyire figyel az unokájára?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos. 7 ésfél kiló, tehát nem nagy darab. Az anyósom karácsonyra vett neki egy overált 104-es méretben! Konkrétan kb. az ujjába fér bele. Erre ő azt mondta, hogy nem látta olyan nagynak. Szerinte jó lesz már az idén, meg jövőre is!!!
2012. jan. 5. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen nem kell annyira kiakadni!Még én is vettem már láthatlanban ruhát a saját gyerekemnek amit vihettem vissza mert nem volt jó!Pedig az én gyerekem..

Ha meg van a blokk vigyétek vissza és cseréljétek ki kisebbre.Ez bárkivel előfordulhat!!

2012. jan. 5. 12:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

:)

Mi is jártunk így az anyukámmal. Jót röhögtünk és kész. Akkor is így tettem volna, ha az anyóson lett volna, pedig ő sűrűbben látja az unokáit. Egyébként jártunk is így, csak ott 2 számmal volt nagyobb az overál, nem 3-al :)

Akkor is bosszankodnál, ha nem az anyósodról lenne szó, hanem az anyukádról...?

2012. jan. 5. 12:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem tragédia, ha gyerek nélkül vásárolok, én pl el sem hiszem, hogy a 86-os cuccok már nem jók rá, mert az is olyan nagynak tűnik...

Nekem is vett már anyósom 98-as melegítőnadrágot, felsőt a fiamnak, mikor egy éves volt. Kicsit puffogtam, mert összesen 4 unokája van, kis korkülönbséggel, azt hittem tisztában van a méretekkel, de hát nem. Eltettem a szekrénybe, lassan jó lesz.

Ha kisebb ruhát vett volna, az tényleg bosszantó, de ezen kár kiakadni.

2012. jan. 5. 12:54
 4/16 A kérdező kommentje:

Jogos:) Lehet, hogy anyummal elnézőbb lennék:) Sajnos nem tudjuk kicserélni, mert már azt sem tudja, hogy hol vette.

Igazatok van, kár ezen bosszankodni! Köszönöm a pozitívumokat!!!

2012. jan. 5. 12:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi rengeteg ruhát kaptunk így rokonoktól,ismerősöktől.A férjem keresztanyja pl. egy olyan melegítős együttest hozott,hogy most 6 évesen tudtam ráadni.Másfél évesen hozta hogy biztos jó lesz:)Tedd el jó lesz 3 évesen:)
2012. jan. 5. 12:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól lesz az majd óvodás korában:)))

Ez inkább vicces, sokan nem tudják megtippelni, h a ruhák mekkorák.

Például most kaptunk vissza egy csomó kisruhát. Még nem pakoltam el őket, tegnap reggel a férjem simán felöltöztette a fiunkat 12-18 hónaposnak megfelelő pólóba, és pulcsiba.

Jött a gyerek, nézem, ki van a hasa, és csak a könyökéig ér az ujja.

Megjegyzem, a gyerek majdnem három és fél éves, 108:)))

Kérdeztem, h nem volt fura, ahogy öltöztetted? Azt mondta, h nem, kicsit nehezen ment bele a feje, de ennyi:))))

Pedig a férjem imádja a gyereket, és odafigyel rá, egyszerűen nem mennek az ilyen dolgok neki:)

7/16 anonim ***** válasza:
Majd belenő az overál örök darab. Ha az ember nincs gyakorlatban, akkor a ruhákat sokkal kisebbnek gondolja. Nem jelenti, hogy nem figyel az unokájára, csak a méretet rosszul saccolta. Az idősebbeknél ez gyakran előfordul. Az én anyósom gyakran küld hatalmas rucikat a picinek, de volt, hogy éppen nagyon kicsit küldött valamelyik gyerkőcnek. Én örülök, hogyha gondol rájuk. Megköszönöm és vagy tudjuk hordani vagy nem.
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálunk az ilyesmi "alap". Bár megkérdezik, hanyas méret kell, de amikor szembeötlően el van valami méretezve és rögtön látszik, hogy nem lesz jó, ők akkor sem látják. Mármint anyám és anyósom. Épp most kapott a lányom olyan body-t anyámtól, amit soha nem tudok már ráadni, a húgától pedig mindkét gyerekem induri-pinduri pulóverecskét.
2012. jan. 5. 13:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Jövőre vagy utána jó lesz. Tedd el és örülj neki.

Anyósom is mindig össze-vissza méretet vesz, de mindegy. Inkább nagyobb legyen a ruha, mint kisebb.

Ha csak úgy nézem a ruhákat, én már tudom mi a méret, de aki nincs benne ebben, simán elrontja, úgyhogy emiatt ne haragudj anyósodra.

Örülj az overállnak, jó lesz máskor.

2012. jan. 5. 13:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Igazatok van! Akkor már nem is nézek rá olyan bosszúsan. Mármint az overállra:) Majd három év múlva elővesszük:)

Jaj, de jót nevettem a férjeden:))

Köszönöm mindenkinek a választ. jó babázást kívánok mindenkinek.

2012. jan. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!