Szerintetek mennyire figyel az unokájára?
Szerintem ezen nem kell annyira kiakadni!Még én is vettem már láthatlanban ruhát a saját gyerekemnek amit vihettem vissza mert nem volt jó!Pedig az én gyerekem..
Ha meg van a blokk vigyétek vissza és cseréljétek ki kisebbre.Ez bárkivel előfordulhat!!
:)
Mi is jártunk így az anyukámmal. Jót röhögtünk és kész. Akkor is így tettem volna, ha az anyóson lett volna, pedig ő sűrűbben látja az unokáit. Egyébként jártunk is így, csak ott 2 számmal volt nagyobb az overál, nem 3-al :)
Akkor is bosszankodnál, ha nem az anyósodról lenne szó, hanem az anyukádról...?
Szerintem ez nem tragédia, ha gyerek nélkül vásárolok, én pl el sem hiszem, hogy a 86-os cuccok már nem jók rá, mert az is olyan nagynak tűnik...
Nekem is vett már anyósom 98-as melegítőnadrágot, felsőt a fiamnak, mikor egy éves volt. Kicsit puffogtam, mert összesen 4 unokája van, kis korkülönbséggel, azt hittem tisztában van a méretekkel, de hát nem. Eltettem a szekrénybe, lassan jó lesz.
Ha kisebb ruhát vett volna, az tényleg bosszantó, de ezen kár kiakadni.
Jogos:) Lehet, hogy anyummal elnézőbb lennék:) Sajnos nem tudjuk kicserélni, mert már azt sem tudja, hogy hol vette.
Igazatok van, kár ezen bosszankodni! Köszönöm a pozitívumokat!!!
Jól lesz az majd óvodás korában:)))
Ez inkább vicces, sokan nem tudják megtippelni, h a ruhák mekkorák.
Például most kaptunk vissza egy csomó kisruhát. Még nem pakoltam el őket, tegnap reggel a férjem simán felöltöztette a fiunkat 12-18 hónaposnak megfelelő pólóba, és pulcsiba.
Jött a gyerek, nézem, ki van a hasa, és csak a könyökéig ér az ujja.
Megjegyzem, a gyerek majdnem három és fél éves, 108:)))
Kérdeztem, h nem volt fura, ahogy öltöztetted? Azt mondta, h nem, kicsit nehezen ment bele a feje, de ennyi:))))
Pedig a férjem imádja a gyereket, és odafigyel rá, egyszerűen nem mennek az ilyen dolgok neki:)
Jövőre vagy utána jó lesz. Tedd el és örülj neki.
Anyósom is mindig össze-vissza méretet vesz, de mindegy. Inkább nagyobb legyen a ruha, mint kisebb.
Ha csak úgy nézem a ruhákat, én már tudom mi a méret, de aki nincs benne ebben, simán elrontja, úgyhogy emiatt ne haragudj anyósodra.
Örülj az overállnak, jó lesz máskor.
Igazatok van! Akkor már nem is nézek rá olyan bosszúsan. Mármint az overállra:) Majd három év múlva elővesszük:)
Jaj, de jót nevettem a férjeden:))
Köszönöm mindenkinek a választ. jó babázást kívánok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!