Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet kezdeni egy 9hós...

Mit lehet kezdeni egy 9hós tápszerével, hogy végre megegye?

Figyelt kérdés
Reggel 6 óta négy részletben tudtam belekönyörögni a szokásos 200ml-jét. Ez megy már vagy két hete, este is elég nehéz. Mondanom sem kell, h nincs meg a napi fél liter. Hát előre félek, hétfőn megyünk súlymérésre.
2009. máj. 23. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
próbáld gyümivel, bár a fiam azzal nem ette meg, v sinlac.
2009. máj. 23. 07:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Sinlac-ot minden délután eszünk. Gyümölcslére gondoltam már, de azzal meg nagyon édes, a tápszer eleve banános. Bár ahogy olvasgatom a többieket, lehet, h tényleg a foga...
2009. máj. 23. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy megunta a banános ízt ? az én babám a tea ízét unta meg málna-csipkebogyóst és váltottam alma teára az savanyúbb és azt meg isza mert a vizt egyáltallán nem isza meg.próbálj ki másik tápit!!!
2009. máj. 23. 07:47
 4/7 anonim válasza:

Szia. nekünk is voltak ilyen gondjaink, lehet, hogy a meleg miatt nem akar enni, vagy már unja a tápszert, esetleg próbálj egy nagyon pici cukrot, tenni bele. amikor a fiaink sztrájkolni kezdtek, 6 hós koruktol, leáltunk a tápszerrel és onnantól azt ettek amit mi.

mi tehéntejet is adtunk neki feleset ill háromnegyedeset

nem lett tőle semmi bajuk. a nagyobbik lassan két éves és nagyon finnyás, az öccse 1 lessz és mindent azzonal begyür. sztem ne hidd el, h mást nem ehetnek. ha éhes lessz ugyis enni fog. a vizre vagy a teára figyelj oda, h eleget igyon, ilyen melegben. ha rosszkedvű vnyűgös akkor meg irány a doki.

2009. máj. 23. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, szerintem is próbálj meg mást. vagy esetleg megpróbálhatod, hogy őszibarackos gyümilét keversz hozzá, más ízt fog érezni. amúgy az én fiam sem szerette a banános tápszert. érdekes, hogy a sima tápszert banánnal turmixolva meg szereti, csak így eszi meg.

Amúgy szerintem ne erőltesd, fogzás idején nálunk is volt egy időszak, mikor nem evett reggelit. volt, hogy 11-kor evett először. sajnos ilyenkor kelt éjszaka újra. nálunk is volt egy kis stagnálás a súlynövekedésben, de mondta a doki, hogy időlegesen nem gond a fogzás sok babánál okoz gondot. próbálj több kaját adni kanállal neki, vagy esetleg reggel tejpépet kanállal, hátha azt jobban kedveli.

2009. máj. 23. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A banánost az én fiam nem is szerette, csak a vaníliást. A védőnénink, ilyen esetekre egy kis kakaóport (nesquik), vagy vaníliás cukrot javasolt.
2009. máj. 23. 08:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, h reggel tudnánk kanalazni, mert most is visszaaludt. Egyébként a kanalas kajákkal is mintha nem lenne a napokban kibékülve. Nem eszi őket olyan örömmel, mint szokta.

Meg(vmelyik nap kérdeztem már itt erről) mióta nagyon beindult a mozgásfejlődésben, azóta van ez jobban. Nem hajlandó még arra az időre sem egy helyben lenni, amíg megeszi a tápszerét.

2009. máj. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!