Mit rakjak a brokkolihoz 7 hónapos babámnak, hogy édesebb legyen, és szívesen megegye? Egyáltalán hogyan készítsem el? Répa szóba sem jöhet. Most kapná először. Köszönöm a segítséget!
Tudom, hogy nem édes, ezért tettem fel a kérdést. :) De rosszul fogalmaztam, bocsánat.
Köszönöm az ötleteket, kipróbálom őket. Nem tudom miért, de az alma eszembe sem jutott. :))
Még egyszer köszönöm Mindkettőtöknek!
Ha még nem evett, akkor miért akarod neki édesíteni? Lehet, hogy imádni fogja...
Én csak magában turmixoltam a gyerekeimnek, de néha krumplival is, (imádták, csakúgy mint a cukkinit- ez a két nagy kedvenc nálunk)
Szerintem próbáld meg édesítés nélkül, megpárolod, turmixolod, kész, nem szerencsés hozzászoktatni az édes dolgokhoz a gyerkőcöket, jobb ha a natúr ízeket tapasztalja meg.
Ninamina ( 3 gyerekes)
csak krumplival adom mindig vagy rízzsel. Szereti az ízét magában, szerintem sem kell édesíteni, először próbáld magában.
Az én fiaim fokhagymásan szeretik nagyon.
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Valójában semmit nem akar megenni, a gyümölcsöt sem, a főzelékeket sem. Csak a cici. Naponta még 7x-8x szopik, semmi mást nem fogad el.
Ezért gondoltam, hogy ha édesebb lenne, megenné. De próbáltam magában is, meg almával is, sajnos sehogy sem kellett neki.
Azért köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!