Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A nestle borkanos zoldseg...

A nestle borkanos zoldseg fozeleket hogy adhatom a 8 hos babamnak kell melegiteni a mikroban? Es tehetek bele az en lefagyasztott turmixolt csirke husibol?

Figyelt kérdés
Hat nem akaja megenni a fozeleket sehogyan sem,krumpli-repa-karfiol,krumpli-repa-cukkini... ezeket szoktam adni neki husival,de nem akar sehogyn sem enni 30 ml -nel tobbet.Gondoltam hogy kiprobalom a bolti fozit hatha azt megeszi.Nem tudom elkepzelni hogy miert nem akarja megenni pedig mikor leultetem ebedelni nagyon ehes mar es megsem akar enni.mar 2 honapja nem haladok elore vele semmit a fozelekkel.mast megeszik abbol sem sokat de jobban es jo izzuen.
2009. máj. 22. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
persze keverheted a házit az üvegessel nyugodtan.
2009. máj. 22. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
És az üvegeset lehet mikrózni.
2009. máj. 22. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Krumplit répával,vagy krumplit sütőtökkel próbáltad már ? Ezeket szokták leginkább megenni az elején a babák. Ha 8 hós,akkor már lehet úgy is,hogy a csirke-húslevesből kiszeded a répát,a krumplit meg egy kis húst,s a húslevessel hígítva turmixolod neki. Ezt szokták szeretni.
2009. máj. 22. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Es ugy is lehet neki adni a vasarnapi huslevesbol hogy ha csak nem csirke fott benne hanem diszno es borju hus is ? es nem baj ha van bene delikat es so?
2009. máj. 23. 08:08
 5/6 A kérdező kommentje:
es levestesztat tehetek neki bele? anyosom gyurja frissen vasarnap.
2009. máj. 23. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én még tésztát nem tettem bele,és csak csirkehúsból főzött húslevesből szedtem ki a répát és a krumplit,s nem volt befűszerezve,csak nagyon minimális Delikát volt benne,utána magunknak kicsit még fűszereztük,de a babának csak ezt a "sótlan" változatot adtam eddig. Tésztát meg szerintem még nem ehet,mert liszt és tojás is van benne.Egyébként a mi babánknak ez nagyon ízlik:)Az egyik kedvence.
2009. máj. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!