Lefagyasztott gyümölcsöt hogyan használtad fel?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy sima hűtőben, vagy szobahőmérsékleten olvasztottad fel, héjas gyümölcsöt - meggyet, szilvát - lehéjaztad és úgy turmixoltad össze. Nem lett túl "vizes", illetve ha igen, akkor hogy orvosoltad ezt?Hogyan melegítetted fel ehető hőfokra? Mikróztad?2011. okt. 17. 21:36
1/2 anonim válasza:
Az őszibarackkal van tapasztalatom. Nyáron fagyasztottam le úgy, hogy megpucoltam, és ketté vágtam őket, kivettem a magját. Először tálcára téve fagyasztottam le, majd amikor már megfagytak, bezacskóztam (így marad gurulós). A babámnak úgy adom, hogy kettő-három drabot előveszek este, kis tálkába rakom letakarva a 4 fokos hűtőnkbe, és másnap mondjuk uzsira adom neki. Addigra teljesen kiolvad, levet is ereszt. A lével együtt az egészet a turmixgépbe borítom, fél perc alatt krémesre turmixolja a gép. Mivel ekkor még mindig 4 fokos a pép, 20-30 másodpercre beteszem a mikróba hogy langyos legyen. Utána a babám mind bepuszilja :D
2/2 anonim válasza:
Én volt hogy mikróban olvasztottam ha sürgős volt, de volt úgy is ahogyan az előző írta.Én mindig krumplival adtam mindent az volt a sűrítő!Ízlett neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!